Raketler Çarpıştı Kazanan Dostluk Oldu

9-06-2022

Uşak Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel tenis turnuvalarının onuncusu gerçekleşti.

13 Mayıs’ta başlayıp 8 Haziran’da sona eren turnuvaya Huzurpark Spor Tesisleri ev sahipliği yaptı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvada 10 farklı kategoride sporcu yer aldı.

Turnuvaların düzenlendiği 10+ Erkek / 10+ Kız, 14+ Erkek / 14+ Kız, 18+ Yeni Başlayan Erkek, 18+ Yeni Başlayan Kadın, 18+ Master Erkek, 18+ Master Kadın, 35+ Master Erkek, 35+ Master Kadın kategorilerinde sporcular kortlarda ter döktü.

En Kalabalık Turnuva Oldu

Toplamda 150 sporcunun katıldığı geleneksel tenis turnuvası bu zamana kadar yapılan en kalabalık tenis turnuvası olarak kayıtlara geçti. Final maçlarının ardından dereceye ulaşan sporculara ödüllerini Uşak Belediyesi Başkan Yardımcıları Zeynep Ceylaner ve Hikmet Kahraman ile AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul takdim etti.

10. Geleneksel Tenis Turnuvası’nda farklı kategorilerde dereceye ulaşan sporcular ödül töreninin ardından düzenlenen turnuvadan dolayı Uşak Belediyesi’ne ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini iletirken, belediyenin birçok spor branşında sporcuları desteklediğini belirtti.

18 Yaş Üstü Master Erkek kategorisinde birinci olan profesyonel sporcu Kubilay Karakuş, Uşak’ta sadece tenise değil bütün branşlarda spora değer verildiğini belirtti. Uşak Belediyesine ve Başkan Çakın’a teşekkürlerini ileten Karakuş, spora verilen desteğin devam etmesini diledi.

Ödülümü bağışlayacağım!

10 farklı kategoride turnuvaya katılan sporcular arasında 10 Yaş Üstü Kızlar kategorisinde birinci olan genç sporcu Nida Nur Bayrak, kazandığı 500 TL para ödülünü Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağışlayacağını söyledi. Parayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediğini belirten genç sporcu başarıya ulaşmasına katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

Uşak Belediyesi sportif faaliyetlerde var olmaya devam edecek

Ödül töreninde katılımlarından dolayı sporculara ve sporseverlere teşekkürlerini ileten Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner, Uşak Belediyesi’nin sportif faaliyetlerin olduğu her alanda var olacağını vurgulayarak, spora ve sporcuya verilen desteğin her zaman devam edeceğini belirtti.

Son Düzenlemeler: 17 Haziran, 2022
İlgili İçerikler: ÇOCUKLARIN TEBESSÜMÜNE ORTAK OLDUK GERİ DÖNÜŞÜM FİNLANDİYA'NIN PAİMİO ŞEHRİ İLE UŞAK'IN KESİŞİM NOKTASI OLDU KAYAAĞIL TERMAL TESİSLERİ KISA SÜREDE GÖZ BEBEĞİ OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NİN KURTULUŞ HAFTASI PROGRAMI BELLİ OLDU 3. LİGİN ŞAMPİYONU BELLİ OLDU 2023 YILI KURBAN KESİM NOKTALARI BELLİ OLDU UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU İKİNCİSİ DÜZENLENEN PES TURNUVASI GENÇLERİN BULUŞMA ADRESİ OLDU GENÇ KUŞAK TURNUVASI'NDA KAZANAN DOSTLUK OLDU 2022 YILI KURBAN SATIŞ NOKTALARI BELLİ OLDU
uşak belediyesi tenis turnuvası Huzurpark Tenis Kortu