Rektör Savaş'tan Başkan Cahan'a Ziyaret

28-12-2017

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a iade-i ziyarette bulundu.

YÖK Başkanlığının teklifi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 30 Kasım'da göreve atanan Uşak Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Saim Savaş ve Ömer Karahan'ın katılımıyla Başkan Cahan'a ziyarette bulundu.

Ziyaret nedeniyle teşekkürlerini ileten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kente değer katan Uşak Üniversitesi ile her türlü ortaklığa hazır olduklarını belirtti.

Başkan Nurullah Cahan, "Büyüyen Türkiye'nin geleceği olan gençlerimize, gelecek misyonlarını kazandıran Uşak Üniversitemiz için yapılan her şey ülkemize yapılan birer yatırımdır. Ortak çalışmalarımızla eğitimin yükselen yıldızı haline gelen Uşak Üniversitemizi, kentimizi daha iyi noktalara taşıyacağız." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ ve Uşak Belediye Meclisi AK Parti Grup Üyeleri de yer aldı.

İlgili İçerikler: GAZİLERDEN BAŞKAN ÇAKIN'A JEST Başkan Çakın Milli Sporcularla Buluştu Başkan Çakın Gençlerin Davetini Geri Çevirmedi Başkan Çakın İşitme Engelli Bireylerle Buluştu BAŞKAN ÇAKIN MUHALEFETİN İDDİALARINI YALANLADI BAŞKANIMIZ MEHMET ÇAKIN'DAN 1 EYLÜL MESAJI BAŞKAN ÇAKIN: 30 AĞUSTOS ZAFERİ ÜSTÜN MÜCADELE İLE KAZANILMIŞTIR Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret uşak üniversitesi ekrem savaş