​Sadece Bir Mevsim Değil, Her Mevsim Çalışan Belediye

14-10-2016

Sadece Bir Mevsim Değil, Her Mevsim Çalışan Belediye

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Uşak Belediyesi kentin modern ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi adına projelerine ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda fedakarca çalışan Belediye personeli 24 saat esasıyla mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Marka bir şehir olması hedefine varmak adına en olumsuz hava koşullarında dahi çalışan Belediye kış mevsimine yaklaşılmasına rağmen başarıyla yolunda ilerliyor. Kenti adeta şantiye alanına çeviren Belediye sorunların bir daha konuşulmadığı şehir hedefini gerçekleştiriyor.

Kısa sürede büyük mesafe kat ettik

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediyenin her yönüyle profesyonel ir çalışma yöntemi benimsediğine vurgu yaptı. ”Kent adına kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştireceğiz” diyen Cahan, “Görevde olduğumuz 2.5 yılı dolu dolu geçiren bir yapıda işlerimizi yaptık. Kentimizin devasa projelerini neredeyse bitirme noktasına geldik. Bunun yanında sorunları kökten bitirecek mega projelere imza atıyoruz. Bu bağlamda şehrin kanayan yaraları da en kısa sürede sonlandırılacak. Ekiplerimiz mevsim itibariyle projelere can vermek adına işlerini yapmaktadır” şeklinde konuştu.

Mevsim koşullarına aldırmıyoruz

Uşak Belediyesi’nin her mevsimde çalışabilen bir yapıya geldiğini ileten Cahan, “Bilindiği gibi daha önce tüm belediyelerde olduğu gibi Belediyemiz de belirli mevsim ve aylarda çalışabiliyordu. Biz bu algıyı tamamen değiştirdik. Mart ayında açtığımız yol ve şantiye mevsimini her aya yayacak bir duruma getirdik. Bütün personelimiz ve ekiplerimiz bu bağlamda profesyonel oldu. Şu an devam eden stat battı çıktı projesi, yol çalışmaları ve Dörtyol Bölme arası alt yapı çalışmaları bunun en güzel örneğidir. Kısa zamanda daha çok iş şiarıyla kentimize güzelleştirmeye deva edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 07.02.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 03.01.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı 06.12.2023 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir dört mevsim çalışan belediye projeler devam ediyor