SAĞLIK-SEN'DEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

25-02-2019

Sağlık-Sen Sendikası’nın Uşak Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Uşak’a hizmetleri ve sendikaya destekleri nedeniyle Başkan Cahan’a plaket takdim edildi.

Sağlık ve sosyal hizmet alanında kamuda en fazla üyeye sahip Sağlık-Sen’in Uşak Şube Başkanı Muhammed Ali Aloğlu ve Yönetim Kurulu, Başkan Cahan’ı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Vizyonunu “Türkiye’deki kamu görevlisi sendikaları içerisinde en fazla üyeye sahip, sağlık ve sosyal politikalar konusunda temel belirleyici, dünyadaki sendikal faaliyetlerde lider konumunda sivil toplum kuruluşu olmak” olarak belirleyen Sağlık-Sen Sendikası’nın Uşak Şube Başkanı Muhammed Ali Aloğlu, bugüne kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Cahan’a minnet borcu duyduklarını, bu yüzden de teşekkür plaketi vermek istediklerini söyledi.

Plaket takdimi sırasında konuşan Şube Başkanı Muhammed Ali Aloğlu, “Başkan Cahan 2014-2019 görev süresince Uşak’ımıza yaptığı hizmetler aşikâr. Bu nedenle sendikamız ve yönetim kurulumuz olarak kendisine ilimize kazandırdıkları ve sendikamıza destekleri için çok teşekkür ediyor, gelecek hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret, sendikanın Başkan Cahan’a plaket takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN YALIM SÖZÜNÜ TUTTU BAŞKAN YALIM'DAN ANLAMLI ZİYARETLER BAŞKAN YALIM, RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BIR MESAJ YAYIMLADI BAŞKAN YALIM'DAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK HABER GELDİ BAŞKAN YALIM, İFTAR SOFRASINDA BİNLERCE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan ziyaret sağlık-sen palaket