Sanatçılardan Başkan Cahan'a Teşekkür Ziyareti

9-02-2017

Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu geçtiğimiz ay düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” programı dolayısıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uşak Belediyesi, sanata ve sanatçıya olan destekleriyle sanatçıların takdirini kazanıyor. Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, geçtiğimiz ay Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” ile Uşak’lı sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Konsere konuk sanatçı olarak katılan TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Mine Geçili ise seslendirdiği Türk Sanat Müziği parçaları ile vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplamıştı. Topluluk üyeleri ve topluluk şefi Engin Büyükarslan Başkan Nurullah Cahan’a her zaman sanatçıların yanında olduğundan ve sanata olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek makamında ziyaret etti.

Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak’ın kültürel ve sosyal anlamda gelişmesi adına bu tür projeleri önemsiyoruz. Biz bu konuda örnek şehirler arasında olmayı hedefliyoruz. İlimizin yerel sanatçılarından oluşan Türk Müziği Topluluğumuz da güzel çalışmalara imza atıyor. Belediye olarak sanatçılarımızın her zaman yanındayız. Daha nice güzel programlarla Uşak’lı hemşehrilerimizi sanatçılarımızla buluşturmak istiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Topluluğumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Uşak Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya her zaman destek olduğundan bahseden Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu Şefi Engin Büyükarslan ise, “İlimizde sanatın değerlenmesi ve vatandaşlar tarafından ilgi görmesi adına çalışmalara önem veriyoruz. Uşak Belediyesi olarak bando takımı, oda orkestrası ve son olarak da bu topluluğumuzu kurduk. Yerel konserler vererek ve önemli sanatçıları şehrimize getirerek güzel işler yapıyoruz. Başkanımızın Uşak’ta sanatın gelişmesi adına önemli projeleri var. Verdiği destekle de bunu gösteriyor. Bizlerle yakından ilgilendiği için Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Çakın'dan Gaziler Günü Mesajı Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BAŞKAN ÇAKIN: "BU MİLLET VATANI CANDAN ÖTE SAYMIŞTIR" Başkan Çakın'dan Kurban Bayramı Mesajı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat sanatçı mine geçili engin büyükarslan türk sanat müziği türk müziği topluluğu