Sanatçılardan Başkan Cahan'a Teşekkür Ziyareti

9-02-2017

Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu geçtiğimiz ay düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” programı dolayısıyla Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uşak Belediyesi, sanata ve sanatçıya olan destekleriyle sanatçıların takdirini kazanıyor. Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu, geçtiğimiz ay Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Yeni Yıl Konseri” ile Uşak’lı sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Konsere konuk sanatçı olarak katılan TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Mine Geçili ise seslendirdiği Türk Sanat Müziği parçaları ile vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplamıştı. Topluluk üyeleri ve topluluk şefi Engin Büyükarslan Başkan Nurullah Cahan’a her zaman sanatçıların yanında olduğundan ve sanata olan desteklerinden dolayı teşekkür ederek makamında ziyaret etti.

Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak’ın kültürel ve sosyal anlamda gelişmesi adına bu tür projeleri önemsiyoruz. Biz bu konuda örnek şehirler arasında olmayı hedefliyoruz. İlimizin yerel sanatçılarından oluşan Türk Müziği Topluluğumuz da güzel çalışmalara imza atıyor. Belediye olarak sanatçılarımızın her zaman yanındayız. Daha nice güzel programlarla Uşak’lı hemşehrilerimizi sanatçılarımızla buluşturmak istiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Topluluğumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Uşak Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya her zaman destek olduğundan bahseden Uşak Belediyesi Türk Müziği Topluluğu Şefi Engin Büyükarslan ise, “İlimizde sanatın değerlenmesi ve vatandaşlar tarafından ilgi görmesi adına çalışmalara önem veriyoruz. Uşak Belediyesi olarak bando takımı, oda orkestrası ve son olarak da bu topluluğumuzu kurduk. Yerel konserler vererek ve önemli sanatçıları şehrimize getirerek güzel işler yapıyoruz. Başkanımızın Uşak’ta sanatın gelişmesi adına önemli projeleri var. Verdiği destekle de bunu gösteriyor. Bizlerle yakından ilgilendiği için Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Murat Başkan Başkan Çakın Basın Mensuplarıyla Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Başkan Çakın'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ Başkan Mehmet Çakın'dan Mevlid-i Nebi Haftası Mesajı Başkan Çakın'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı Başkan Mehmet Çakın'ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı BAŞKAN ÇAKIN, UŞAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat sanatçı mine geçili engin büyükarslan türk sanat müziği türk müziği topluluğu