​Şehir İçi Çevre Yolunda Bir Sorun Daha Bitiyor

1927
18-11-2015

Şehir İçi Çevre Yolunda Bir Sorun Daha Bitiyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent içi kuzey ve güney çevre yolu çalışmalarında sona yaklaşıldığını müjdelerken, “Güney çevre yolunda Halil Kaya Gedik Bulvarı üzerinde kavşak yapımı konusunda çalışmalarımız başladı” dedi.

Uşak Belediyesi kent içi çevre yollarında çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar kapsamında güney ve kuzey çevre yollarında son pürüzler gideriliyor. Kuzey çevre yolunda asfalt çalışmalarında olumlu yönde ilerleme kaydedilmesinin ardından, güney çevre yolunda sıkıntı arz eden bir konuda daha aşama geçildi. Buna göre Yavuz Sultan Selim Caddesi’nden devam eden yolun Uşak Devlet Hastanesi’ne ulaşmasına imkan tanıyacak Halil Kaya Gedik Caddesi kavşak çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalar kısa zamanda sona erecek.

Uzun ölçekli planlar

Çalışmalarda alınan yol ile kentin bir sorununun daha biteceğini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kent içi ulaşımı kolaylaştırmak adına şehir içi çevre yollarını önemsiyoruz” şeklinde konuştu. Cahan,”İlimizde uzun yıllar sorun yaşanmaması adına uzun ölçekli planlamalar yapıyoruz. Yollarımızın da kaliteli, modern ve kentimize yakışan bir nitelikte olmasını ve ilimizin trafik sorununu azaltacak bir şekilde yapılması için çaba veriyoruz. Kentimizin ana caddelerinde yaptığımız çalışmalar bu düşüncelerle gerçekleştirildi.  Diğer yandan kent içi çevre yollarında da önemli mesafeler kat ettik. Kuzey çevre yolu gibi güne çevre yolunda da pürüzleri sona erdirdik” ifadesini de kullandı.

Hastane ve Adliyeye kolay ulaşım

Güneyde Uşak Devlet Hastanesi ve Adliyeye bağlantı konusunda problem kalmadığını da dile getiren Cahan şunları kaydetti: “Güney çevre yolunda bağlantı konusunda sıkıntı arz eden bir ev söz konusuydu. Halil Kaya Gedik Bulvarı civarında bulunan ve Yavuz Sultan Selim Caddesi’nin bağlantı bölgesinde yer alan evin kamulaştırılmasını sağlayıp yıkmamızın akabinde güney çevre yolunun bağlantısı için hemen çalışmalara başlamıştık. Şimdi ise güneyi hastaneye kolaylıkla bağlayacak kavşak çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışma da bitirilerek bağlantı sağlanacak. Ayrıca bölgede oluşabilecek trafik kazalarını da bu sayede engellemiş olacağız”

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİNDE KULLANILMAK ÜZERE TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI Cahide Dikicigil VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KEDİ VE KÖPEKLER İÇİN KURU MAMA ALINMASI İŞİ Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha RAKETLER "ZAFER" İÇİN KALKACAK İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ İKTİSADİ VE SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMELERİNDE KULLANILMAK ÜZE UŞAK BELEDİYESİ VE ÇEVRECİ VATANDAŞLAR KİRLİLİĞE DUR DEDİ Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı İçin Önemli Açıklama UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE
uşak uşak belediyesi nurullah cahan yol marka şehir sorun güney çevre yolu bağlantı