​Şehit Abdullah Bıyık Son Yolculuğuna Uğurlandı

3-08-2016

Şehit Abdullah Bıyık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bingöl'de terör örgütü PKK mensuplarınca yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Abdullah Bıyık, Uşak'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Banaz Åžehitler Camisi'nden alınan Bıyık'ın naaşı, Ä°slam Mahallesi'ndeki evinin önüne götürülerek, helallik alındı. Åžehidin cenazesi, tekbirlerle ilçe merkezindeki kapalı pazar yerine götürüldü.  Cenaze törenine, ÅŸehidin ailesi ve yakınları ile Vali Ahmet Okur, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Nedim Selvisu, AK Parti UÅŸak milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, Belediye BaÅŸkanı Nurullah Cahan, Ä°l Emniyet Müdürü Ä°brahim Ergüder ve vatandaÅŸlar katıldı.

Şehidin eşi Ümmühan Bıyık, törene 1 yaşındaki oğlu Mustafa Ali ile geldi. Ümmühan Bıyık, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Abdullah Bıyık'ın naaşı, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra İslam Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son Düzenlemeler: 03 Aðustos, 2016
İlgili İçerikler: Ayşe Bıyıklı Abdullah Faraşat Şaban Küçükbıyık Abdullah Özdemir Abdullah Acartürk Abdullah Kılıç Ahmet Tosbıyık Abdullah Koçlu Koyunbeyli Köyünden, Fadime Kocabıyık Hatice Kocabıyık
nurullah cahan belediye başkanı Banaz şehit abdullah bıyık son yolculuk