ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

22-08-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mesai mevhumu gözetmeksizin Uşak'ı karış karış temizliyor. Vatandaşların temiz bir şehre uyanmaları için çalışmalar gece saatlerinde hız kazanıp günün ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Ana caddelerin, ara sokakların temizlenmesinden tutun da, konteynerlerin özel ilaçlarla dezenfekte edilmesine, eskimiş ve işlevini yitirmiş konteynerlerin modern ve daha steril konteynerlerle değiştirilmesine, yolların tazyikli suyla yıkanmasına kadar tüm araçları ve insan gücüyle gece gündüz çalışıyorlar. Onlar için şehrin isimsiz kahramanları demek yanlış olmaz.

Uşak Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı personeller gün boyu sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra, gece saatlerinde de tempolarını artırarak maksimum düzeyde hizmet veriyor. Saha çalışmalarını Başkan Mehmet Çakın da zaman zaman ziyaret edip personelle bir araya geliyor.

Yoğun çalışma tempoları hakkında konuşan Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk; "Tüm ekip arkadaşlarımızla koordineli ve nöbet usulü çalışarak her an sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim rutin çalışmamız zaten yoğun bir tempoda geçer. Günlük yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, şehrin farklı noktalarına kurulan semt pazarlarının temizliği, mahallelerdeki çöplerin düzenli alınması, ve şehrin göz önünde olan, yoğun insan trafiğinin olduğu noktaların her an temiz olması olmazsa olmazımızdır. Bunların yanında, hafriyat atıklarının temizlenmesi, insanların yoğun olarak kullandığı durakların her an temiz olması, kurduğumuz özel ekiple Camiilerin temizlenmesi işlerini de itinayla yapıyoruz. Şehrin her an temiz ve nezih olması, o şehrin modernliğine bir kanıttır. Biz de kadromuzu genişleterek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizim için en büyük ödül, vatandaşlarımızın temiz bir şehre uyanması ve gün boyu temiz sokaklarda dolaşmasıdır."

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ayşe Keleş Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ahmet Şengül Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Sakinlerinden Halil Duman "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI DOKUZSELE DERESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI Uşak Merkez İkisaray Mahallesinden Emine Yılmaz Kabuğu Kırık Kaplumbağa Doğaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor
ŞEHRİN