ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

22-08-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mesai mevhumu gözetmeksizin Uşak'ı karış karış temizliyor. Vatandaşların temiz bir şehre uyanmaları için çalışmalar gece saatlerinde hız kazanıp günün ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Ana caddelerin, ara sokakların temizlenmesinden tutun da, konteynerlerin özel ilaçlarla dezenfekte edilmesine, eskimiş ve işlevini yitirmiş konteynerlerin modern ve daha steril konteynerlerle değiştirilmesine, yolların tazyikli suyla yıkanmasına kadar tüm araçları ve insan gücüyle gece gündüz çalışıyorlar. Onlar için şehrin isimsiz kahramanları demek yanlış olmaz.

Uşak Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı personeller gün boyu sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra, gece saatlerinde de tempolarını artırarak maksimum düzeyde hizmet veriyor. Saha çalışmalarını Başkan Mehmet Çakın da zaman zaman ziyaret edip personelle bir araya geliyor.

Yoğun çalışma tempoları hakkında konuşan Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk; "Tüm ekip arkadaşlarımızla koordineli ve nöbet usulü çalışarak her an sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim rutin çalışmamız zaten yoğun bir tempoda geçer. Günlük yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, şehrin farklı noktalarına kurulan semt pazarlarının temizliği, mahallelerdeki çöplerin düzenli alınması, ve şehrin göz önünde olan, yoğun insan trafiğinin olduğu noktaların her an temiz olması olmazsa olmazımızdır. Bunların yanında, hafriyat atıklarının temizlenmesi, insanların yoğun olarak kullandığı durakların her an temiz olması, kurduğumuz özel ekiple Camiilerin temizlenmesi işlerini de itinayla yapıyoruz. Şehrin her an temiz ve nezih olması, o şehrin modernliğine bir kanıttır. Biz de kadromuzu genişleterek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizim için en büyük ödül, vatandaşlarımızın temiz bir şehre uyanması ve gün boyu temiz sokaklarda dolaşmasıdır."

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROJE ''MEMLEKETİM UŞAK KART'' UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA USMEK PROTOKOLÜ İMZALANDI UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN DUYURU EKİM 2019 UŞAK'TA GÖNÜL BULUŞMALARI'NIN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAKLI MİNİKLER UŞAK BELEDİYESİ GEÇİCİ BAKIM EVİ'NDEKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİ Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol Biriminden Duyuru UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD UŞAK BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUCAK AÇMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ ​Uşak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden duyuru 20/09/2019
ŞEHRİN