ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

22-08-2019

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mesai mevhumu gözetmeksizin Uşak'ı karış karış temizliyor. Vatandaşların temiz bir şehre uyanmaları için çalışmalar gece saatlerinde hız kazanıp günün ilk ışıklarına kadar sürüyor.

Ana caddelerin, ara sokakların temizlenmesinden tutun da, konteynerlerin özel ilaçlarla dezenfekte edilmesine, eskimiş ve işlevini yitirmiş konteynerlerin modern ve daha steril konteynerlerle değiştirilmesine, yolların tazyikli suyla yıkanmasına kadar tüm araçları ve insan gücüyle gece gündüz çalışıyorlar. Onlar için şehrin isimsiz kahramanları demek yanlış olmaz.

Uşak Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı personeller gün boyu sürdürdükleri çalışmaların yanı sıra, gece saatlerinde de tempolarını artırarak maksimum düzeyde hizmet veriyor. Saha çalışmalarını Başkan Mehmet Çakın da zaman zaman ziyaret edip personelle bir araya geliyor.

Yoğun çalışma tempoları hakkında konuşan Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk; "Tüm ekip arkadaşlarımızla koordineli ve nöbet usulü çalışarak her an sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim rutin çalışmamız zaten yoğun bir tempoda geçer. Günlük yaptığımız temizlik çalışmalarının yanında, şehrin farklı noktalarına kurulan semt pazarlarının temizliği, mahallelerdeki çöplerin düzenli alınması, ve şehrin göz önünde olan, yoğun insan trafiğinin olduğu noktaların her an temiz olması olmazsa olmazımızdır. Bunların yanında, hafriyat atıklarının temizlenmesi, insanların yoğun olarak kullandığı durakların her an temiz olması, kurduğumuz özel ekiple Camiilerin temizlenmesi işlerini de itinayla yapıyoruz. Şehrin her an temiz ve nezih olması, o şehrin modernliğine bir kanıttır. Biz de kadromuzu genişleterek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizim için en büyük ödül, vatandaşlarımızın temiz bir şehre uyanması ve gün boyu temiz sokaklarda dolaşmasıdır."

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
ŞEHRİN