ŞEHRİN İLK GEZİCİ TİYATRO ETKİNLİĞİ FİNALİNİ YAPTI

6-07-2021

Tiyatro bitti konserler başlıyor

Uşak Belediyesi, kent tarihinde ilk kez yapılan gezici tiyatro etkinliğini Kalfa Mahallesi’nde düzenlenen son programla noktaladı. Yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı etkinlikler büyük beğeni topladı.

Pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilkini Bölme ve Kurşunluk Mahallelerinde gerçekleştirdiği Medusa Müzikali Tiyatro Oyununun son gösterisini Kalfa Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşturdu.

Dokuz gün boyunca belediyeye bağlanan dokuz mahallede gerçekleştirilen, özellikle gençlerde çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen Medusa Müzikali Tiyatro Oyunu birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Doğa ve insan temasını bazen gülümseterek bazense düşündürerek işleyen çocuk tiyatrosuna, miniklerin yanı sıra aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Her yaştan katılımın olduğu, birçok sahne şovunun ve yarışmanın yapıldığı program vatandaştan tam not aldı.

Tiyatro etkinliklerinde çocuklara Efecan Orman Kahramanı boyama kitabı hediye edilirken çeşitli ikramlar sunuldu.

KONSERLER BAŞLIYOR

Öte yandan Uşak Belediyesi tarafından daha önce yenilenerek hazır hale getirilen Huzurpark Açık Hava Tiyatrosu’nda 3 gün sürecek konserler bugün itibariyle başlıyor.

Galasında Uşaklı sanatçı Ufuk Çakır ile Uşak Belediyesi Kent Orkestrası’nın yer alacağı etkinlikte, yerel sanatçılar 4-5 ve 6 Temmuz’da notalara can verecek.

Konserler saat 21.00’de başlayarak sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİNİN İLK KÜLTÜR YAYINI GÖRÜCÜYE ÇIKTI KUM VOLEYBOLU TURNUVASI NEFES KESEN İLK MAÇLA BAŞLADI Uşak'ın değerleri Amfi Tiyatro'da Devleşti YAZ OKULUNDA İLK ZİL ÇALDI TİYATRO SAHNESİ ALKIŞLARLA YENİDEN AÇILDI UŞAK'IN İLK GEZİCİ TİYATROSU YARIN PERDELERİNİ AÇIYOR Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı Ahmet Tilki YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI YARALI TİLKİ TEDAVİ EDİLEREK DOĞAYA SALINDI
uşak uşak belediyesi tiyatro final mehmet çakın medusa müzikali