SERBEST MUHASEBECİLER MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

7-03-2019

Uşak Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Oda başkanı Uğur Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Cahan’a kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular.

Uşak Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nın 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle cumartesi günü düzenlenen özel bir programa teşrif eden Başkan Cahan, programda çiçeği burnundamuhasebecilerin ruhsatlarını ve plaketlerini takdim etmişti.

Makama yapılan ziyarette konuşan Oda Başkanı Uğur Albayrak, 5 yıl boyunca Başkan Cahan’la güzel bir iş birliğiyle Uşak için çalıştıklarını aktarırken, bu çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirmek için Başkan Cahan’ı ziyaret ederek kendilerine çiçek takdim etmek istediklerini belirtti. Başkan Cahan’a, Mali Müşavirler Odası’na verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Albayrak, Uşak’la ilgili sorunları Başkan Cahan’la paylaşmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Cahan: “Mali Müşavirler Odamızla Uşak İçin Güzel İşler Çıkarttık”

Mali Müşavirler Odası’nın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Cahan, tüm muhasebecilerin Muhasebeciler Haftasını tebrik etti. Oda Başkanı Uğur Albayrak ve odanın yönetim kurulu ile 5 yıl boyunca Uşak için güzel bir yol kat ettiklerini dile getiren Başkan Cahan, Mali Müşavirler Odası’na kendilerine bulunulan bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

Teşekkür ziyareti, Mali Müşavirler Odası’nın Başkan Cahan’a çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği BAŞKAN ÇAKIN'DAN MESAİ YAPAN PERSONELLERE BAYRAM ZİYARETİ Başkan Çakın'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı Başkan Mehmet Çakın'dan Kadir Gecesi Mesajı. Başkan Çakın'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi Başkan Çakın Esnaf Odalarıyla Telekonferans Yöntemiyle Buluştu Başkan Çakın'dan Ramazan Ayı Mesajı Başkan Çakın'dan 23 Nisan Mesajı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür muhasebeciler