SIFIR ATIK PROJESİNEUŞAK BELEDİYESİNDEN DESTEK

7-11-2018

Soysal sorumluluk projelerinde her zaman ön sıralarda yer alan, destek veren veya kurum olarak bizzat sosyal sorumluluk projeleri yürüten Uşak Belediyesi ‘’Sıfır Atık’’ projesine de el attı.

Geri dönüşümün, ülke ekonomisine yaptığı katkılar, sağladığı istihdam ve çevre duyarlılığı açısından sürekli gündemde kalması gerektiği düşünen Uşak Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kıymetli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin önderliğinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesine tüm birimleriyle destek verdi.

Uşak Belediyesi, Kağıt, Metal, Cam, Plastik, Organik atık ve Atık Pil’lerin geri dönüşüme kazandırılabilmesi için  Belediye ana hizmet binasındaki tüm katlara, Temizlik İşleri Müdürlüğüne, Fen İşleri Müdürlüğüne, Zabıta Müdürlüğüne, İtfaiye Müdürlüğüne, Atatürk Kültür Merkezine ve belediye iştiraki olan UTAŞ’a bağlı tüm işletmelere özel çöp kutuları yerleştirdi.

Belediye, iki aylık sürede 1288 Kg katı atığı, 2,5 Kg atık pili geri dönüşüme kazandırdı.

Cahan: ‘’Önemli Projelerde Uşak Her Zaman Ön Saflarda Yer Alacak’’

Konuyla ilgili konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan; ‘’ Biz belediye olarak temizlikle ilgili hemen her projeye destek verdik veriyoruz. Yakın zamanda Uşak’ımızın farklı mahallelerine 100 adet daha, kötü kokuları önleyen tasarımıyla çevreye uyum sağlayan yer üstü konteyneri yerleştirdik. Bu konteynerlerimizden halihazırda 400 tanesi halkımızın hizmetinde ve bu konteynerleri tüm şehrimize yayacağız. ‘Sıfır Atık’ projesinde de çevre duyarlılığı açısından, evlatlarımıza temiz bir gelecek bırakma açısından hemen her birey üzerine düşeni yapmalıdır. Biz belediye olarak bu projeye tüm birimlerimizle destek verdik. Tüm birimlerimize ve ana hizmet binamıza proje için özel kutular yerleştirdik. Personelimizi konuyla ilgili bilgilendirdik. Ve bu konuda da başarıya ulaştık. Ben buradan projeye önderlik yapan Emine Erdoğan hanımefendiye, projeye sahip çıkan halkımıza bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Böyle önemli projelerde belediye olarak ön saflarda yer alacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz’’ şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: Atik Bülbül KIZILAY'IN KAN VERME KAMPANYASINA UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DESTEK Atike Kurt Uşak Belediyesi'nden Steril Maske Üretimine Destek UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesinden Çevre Temizlik ve Emlak Vergisi Duyurusu Uşak Belediyesi Geleceğe Yapılan Yatırıma Destek Oldu ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK BAŞKAN ÇAKIN NET KONUŞTU: 3. SANAYİ SİTESİ'NİN YAPIMINA TAM DESTEK ATIK PİL YARIŞMASINDA ÖDÜLLER DAĞITILDI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sıfır atık