SİZ HİÇ BİR BELEDİYE İLE ARKADAŞ OLDUNUZ MU?

1-11-2018

Göreve geldiğinden bu yana Uşak’a yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 7’den 70’e herkes ile iletişim kurmanın özgün yollarını da kullanarak özellikle gençler üzerinde inanılmaz bir etki yaratıyor. Geleneksel ve çağdaş tüm iletişim kanallarını efektif kullanan Uşak Belediyesi, Türkiye’nin her yerinden takipçileriyle yaşadığı ilginç diyaloglarla da gündemden düşmüyor.

‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ sloganı ile 4 yıldır Uşaklılar için mega yatırımlara ev sahipliği yapan Uşak, kentteki sosyal, kültürel ve sportif yatırımları nedeniyle Başkan Cahan’ı gün geçtikçe daha fazla sahipleniyor. Kent Park, Kentsel Dönüşüm Projesi, UEFA standartlarında futbol sahası, Şehrin Zekâsı gibi ödüllü projeleriyle kulağa inanılmaz gelenleri birer birer hayata geçiren Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan, başarılarını kamuoyuna doğru bir şekilde anlatmak için de özel bir gayret içerisinde. Hem geleneksel hem de modern online iletişim kanalları kullanılarak Uşak’akazandırılan marka yatırımlarıntanıtılmasında büyük çaba sarf ediliyor.

Özellikle sosyal medyayı aktif kullanan gençler tarafından ilgiyle takip edilen Uşak Belediyesi, alışılmışın dışında paylaşımları sayesindetakipçilerin Uşak Belediyesi ile bir ‘devlet’ kurumuyla muhatap olmanın gerginliğinden ziyade bir arkadaşıyla yazışmanın rahatlığıyla diyaloga geçmesini sağlıyor. Son günlerde ise online platformda oyun severler ile paylaştığı bir tweet ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Belediye’nin Nilgün Bodur’a ‘Uşak Karadeniz’de değildir’ cevabı ise hala konuşuluyor. Gençlerin talepleri doğrultusunda ise gerek bir çay bahçesinde buluşan gerekse çat kapı ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Nurullah Cahan, 7’den 70’e her kesimin gönlünü almayı biliyor.

Reklam Bütçesini Amerikan Menşeli Ürünlerden Çekerek Gündemi Belirledi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Papaz Brunson meselesi ile ilgili Türkiye’ye yaptırım kararını açıkladığı günlerde ise Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın aldığı bir karar gündemde büyük yankı uyandırmıştı. Radikal bir çıkış ile tüm ABD menşeli ürün ve hizmetlerden reklam bütçelerini çektiklerini açıklayan Başkan Cahan’a destek Türkiye’nin her yerinden çığ gibi büyüdü. Türkiye’nin en prestijli markalarının da bu kampanyaya verdiği destek hem ulusal hem de uluslararası basında geniş yer aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Planı’nı açıklamasından sonra Uşak Belediyesi’ne ait sosyal tesisler ileAşigostorelar’da yüzde 10’luk indirime giderek projeye destek veren ilk belediye olması ile yine farkını ortaya koymayı başaran Nurullah Cahan, halkıyla iç içe, inisiyatif alarak hızla harekete geçebilen, toplumda karşılığı olan, güven veren bir başkan olarak öne çıkıyor.

Yatırımlar Hız Kesmiyor

Kent Park projesinde sona yaklaşan Uşak Belediyesi, çevreye duyarlı, istihdam yaratan, sosyal alanlarıyla çeşitli hobilere fırsat sunan alanlar inşa ediyor. Yatay mimarisiyle Türkiye’ye örnek, sosyal ve kültürel alanlarıyla şehir merkezindeki sıkışıklığı ortadan kaldıran Kentsel Dönüşüm Projesi ise 1051 konut, 953 iş yeri ve sosyal alanlarıyla Uşak'ta can buldu. Altyapı, otoyol, üstgeçit, spor salonu, yeni otogar projesi, mahalle konakları, jeotermal projesi gibi birçok proje ise kentin görsel kimliği, sosyal gelişimi, kültürel birikimi ve turizmi açısından Uşak’ı zenginleştiriyor. Uşak Belediyesi’nin desteğiyle kültür sanat projeleri ise hız kazanmış durumda. Örneğin, belediyenin tiyatro ekibi bugün Türkiye’nin birçok ilinde sahne alıyor. Sporda UTAŞ Uşakspor 1’inci lig adaylığındaki en favori kulüplerinden biri.

Bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış Karun Hazineleri ise Uşak’ın yeni Uşak Arkeoloji Müzesi’nde sanatseverler ile buluşuyor. Dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu’nun tanıtılması ve Türkiye’nin önemli turizm sembollerinden biri haline gelmesi için önemli mesafe kat edildi. Uşak tarhanası, sarayları süsleyen benzersiz Uşak halıları ve dokuma atölyeleri, cirit oyunu ve tarihi süvari alaylarının tanıtılması için Nurullah Cahan ve ekibi büyük çaba sarf ediyor.

İlgili İçerikler: AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Naile Demirel BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Karar Özetleri İlanı UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR Cemile Yüksel UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE 06.03.2024 Tarihli Belediye Meclis Gündemi İlanı Hasan Ali Özbilen
uşak uşak belediyesi nurullah cahan modern yeni uşak