SMMMO Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor

16-08-2017

Uşak Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası(SMMMO)’nın yeni binasının projesi düzenlenen kahvaltı programında tanıtıldı.

SMMMO tarafından yeni hizmet binasının belirlenmesi için düzenlenen proje yarışmasının sonuçları belli oldu. Mimarlar Odası tarafından oluşturulan ve Dr. Mimar Seda Erdem’in başkanlığını yaptığı jüri tarafından değerlendirmeye alınan 6 projeden ilk üçe ödül verildi.

Yarışmaya katılan ve henüz 4 aylık evli mimar çift Tansu ve Hayrullah Oktay ilk iki sırada yer alırken 3’üncülükte de Ertuğrul Kurt ve Fatih Apaydın ikilisi yer aldı.

Proje tanıtım programına Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Uşak SMMMO Başkanı Uğur Albayrak, Uşak Mimarlar Odası Başkanı Turan Ünlü, Afyonkarahisar ve Kütahya SMMMO yöneticileri, mimar ve muhasebeciler katıldı.

Göreve geldiklerinde mevcut binanın yetersiz olduğunu ve yeni bir oda binasının gerekli olduğunu dile getirdiklerini hatırlatan Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak, “Yeni oda binası için çalışmalarımıza başlayarak bu doğrultuda hareket ettik.  Hizmet binamız için yaptığımız mimari proje yarışmamızda mimarlarımız en güzel projeleriyle karşımıza çıktı. Oluşturulan jüri kurulumuzla yapılan değerlendirmede 3 projemiz dereceye girdi.  En güzel hizmet binasını şehrimize ve odamıza kazandırmak adına Uşak Belediyemizle ortak bir rota belirledik. Mevcut yerimizi Belediyemize vererek yeni yerimizde de desteklerini alacağız. Bu süreçte de kendi faaliyet alanımızdaki çalışmaları da aksatmadan sürdüreceğiz. Şehrimizin her şeyin en iyisini hak ettiği düşüncesindeyiz.” dedi.

Programda ve projelerde kendilerini yalnız bırakmayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a ve yarışmaya girenlere teşekkürlerini ileten Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak, çevre illerden gelen oda başkanlarını ve katılım sağlayan mimarları, muhasebecileri aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

“Şehrimiz Her Şeyin En Güzelini Hak Ediyor”

Uşak’ın her alanda gelişen ve değişen bir şehir olduğunu ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ın alt yapısıyla, üst yapısıyla, sosyal alanlarıyla her şeyin en güzelini hak ettiğini, ortak aklın da bu yolda en önemli rehber olduğunu söyledi.

Uşak Belediyesi’nin yakında uygulayacağı bir çalışma için proje yarışması düzenleyeceklerini aktaran Başkan Nurullah Cahan,” Ortak akıl kültürü yalnızca sözde değil, çalışmalarımızın tamamında kendisini gösteriyor. Uşak’ımızın daha güzel bir görünüme kavuşması, her şeyiyle modern olması adına isteriz ki özellikle Mimarlar Odamızla bu diyaloğumuz artsın ve daha sık bir araya gelelim.” diye konuştu. Uşak’a değer katacak her projeye ve fikre açık olduklarını kaydetti.

Yeni oda binası konusunun ilk gündeme geldiği günden bu yana destek vereceklerini ifade eden Cahan, “İstişare ile yola çıkıldı. Sayın Oda Başkanımız Uğur Bey bize düşüncelerini ilettiğinde projenin uygulanacağı alanın tahsisi hususunda hemen çalışmalarımıza başladık. Bu projele Uşak’ındır. Şehrimizindir. Şehrimize kazandırılacak her güzel şeyin yanında Uşak Belediyesi olarak bizler de varız. Çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Konuşmaların ardından dereceye giren projeler Dr. Mimar Seda Erdem tarafından tanıtıldı ve yarışmada ilk 3’e giren proje sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Son Düzenlemeler: 16 Austos, 2017
İlgili İçerikler: Başkan Çakın Yeni Hizmet Binasındaki ve Nuri Şeker Caddesindeki Çalışmaları İnceledi FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDEKİ 3 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTA HİZMETİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KULLANILMAKTA OLAN 2 ADET ARACIN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI HİZMETİ ALIM UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA YENİ DOĞUM YAPAN AİLELERE VERİLMEK ÜZERE MALZEME ALIMI DOĞRUDAN BASKETBOLUN YENİ YILDIZLARI BU KURSLARDA YETİŞECEK Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi Başkan Çakın'dan Yeni Yıl Mesajı Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Proje hizmet binası smmmo