​Sporda Alt Yapı Çalışmalarıyla Başarıyı Yakalayacağız

2-06-2016

Sporda Alt Yapı Çalışmalarıyla Başarıyı Yakalayacağız

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ın sporda güzel bir geleceğe kavuşması için alt yapıya önem verdiklerini belirtirken, yapılan çalışmaların meyvelerini kısa sürede alacaklarını dile getirdi.

Uşak Belediyesi kentte sporun yayılması, sevilmesi ve gelecek nesillerin spora katılım sağlaması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda bireysel ve takım sporlarına destek veren Belediye, kentin spordaki başarısını sağlamak adına sağlam temeller atıyor. Yeni kurulan UTAŞ Uşakspor’un da gelecekte kentin kendi evlatlarıyla başarılı olmasını isteyen Belediye, kurduğu genç takımla iki şampiyonluk kazanarak şimdiden kupaları perçinledi. Kupa alan U 15 ve U 16 takımları Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Cahan destek sözü verdi.

Şimdiden kazandık

“Sporda alt yapıya önem veren bir yapıda çalışmalarımız sürüyor” ifadesini kullanan Cahan, “Kentimizde sporun yeni nesil tarafından sevilmesi için ciddi çalışmalar içindeyiz. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ düşüncesiyle kurduğumuz Spor İşleri Müdürlüğümüz sporun ve sporcunun kenti olmak adına gece gündüz demeden çalışıyor. Futbolda da muhakkak başarı için çaba veriyoruz. Fakat biz bu konuda kalıcı çözümlerin olması için mücadele ediyoruz. Bu nedenle kentin kendi evlatlarının gelecekte Uşak’ın spordaki yükünü taşımasını istiyoruz. Alt yapı çalışmalarımıza bu düşünceyle başlarken, bu konuda meyveleri almaya başladık. UTAŞ Uşakspor alt yapı takımı şimdiden kupalara ambargo koymaya başladı” dedi.

Geleceğin ipuçları

Başarıların sporun gelecekteki durumunun da ipucunu verdiğini anlatan Cahan, “Şimdiden kazanılan bu başarılar, doğru şeyler yaptığımızı bize gösterdi. Bu nedenle çalışmalarımıza bu doğrultuda yön vereceğiz. Alt yapı hamlemizle özlediğimiz noktalara gelerek Uşak’ın adından uzun yıllar söz ettireceğiz. Sporcu ithalatı yapan değil, ihracatı yapan bir şehir olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili İçerikler: Giray Yapıcı Eşme/Kayapınar Köyünden, Mustafa Yılmaz Hacıkadem Mahallesi 7025 ada 42-43-44-45-46-47-48 parsellerde yapılan imar uygulamasının tapu dağıtı Eşme Kayapınar Köyünden Hatice Avcı Alt Yapıda Dijital Çözüm Avantajı Gençliğe Yapılan Yatırım Karşılık Buldu Seyfettin Yapıcı Eşme Kayapınar Köyün'den Cennet Süllü Yıkılacak Derecede Tehlikeli Yapılar Hakkında 28092021 Yıkılacak Derecede Tehlikeli Yapılar Hakkında 28062021
uşak belediyesi nurullah cahan belediye destek alt yapı sporda başarı utaş uşakpsor