Stadyum Battı Çıktı Cuma Günü Açılıyor

7-02-2017

Stadyum Battı Çıktı Cuma Günü Açılıyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Stadyum önü battı çıktı çalışmalarının son durumunu yerinde inceleyerek, cuma gününe kadar yan yolları ışıkları ve çizgileri ile beraber bitirip vatandaşların hizmetine açacaklarını söyledi.

Uşak Belediyesi şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Stadyum Önü Battı Çıktı çalışmalarını cuma gününe kadar tamamlayarak vatandaşların hizmetine açıyor. Şehrin kuzeyini ve güneyini bağlayan proje ile trafik sıkıntısına kalıcı çözüm sağlanacak. Daha önce 75 gün gibi kısa bir sürede alt yollar açılmıştı. Gerekli düzenlemeleri yapılan üst bağlantı yollarının tamamlanması ile Uşak ikinci Battı Çıktısına kavuşmuş olacak. Yapılan incelemeye Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, daire müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Vatandaşların çalışmaları yakinen takip ettiğini ifade eden Başkan Cahan yan yollarda son kat asfalt serimini yaptıklarını söyledi. Cahan, “Yılbaşından önce alt yollarımızı açmıştık. Yolumuzun üzerindeki düzenlemeleri de büyük bir titizlikle tertip ettik. Yan yollardaki çalışmaları tamamlayıp üç şeritli bir şekilde yolumuzu hazır hale getirdik. Şehrin kuzeyini ve güneyini bağlayan bu kilit noktada yapılması gerekenleri tek tek tamamladık. Özellikle yolumuzu aydınlatan Osmanlı Tuğrasını da buraya monte ettik. Bu aydınlatmamız 12 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en büyük tuğrası özelliğini taşıyor. Şehrimiz hizmetlerin en güzeline layık” ifadesini kullandı.

Ankara-İzmir yolu üzerinde bulunan Stadyum Battı Çıktı projesi ile trafik sıkışıklığının en aza ineceğinden bahseden Cahan sözlerine şöyle devam etti. “Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağımız ve burada tamamladığımız battı çıktımızla sürücüler hiçbir engele takılmadan yolculuklarını yapabilecekler. Mayıs ayı itibariyle de Sivaslı yolu kavşağımızda üçüncü battı çıktı çalışmalarına başlayacağız. Tamamladığımız kuzey ve güney çevre yolları da sürücülere büyük kolaylıklar sağladı. Artık kentimizde şehirlerarası ve şehir içi trafik sorunu kalmayacak. Kış mevsiminde yaşanan trafik sıkışıklığında bizlere tahammül gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Modern bir şehir hüviyetine kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Mahalle sakini Arif Ergün’de yapılan hizmetlerden son derece memnun olduğunu ifade ederek, “Trafik sıkıntısı bu güzergahta en aza inmiş durumda. Bu hizmetleri yapanlardan Allah razı olsun. Belediye Başkanımızın şehrimiz için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

İlgili İçerikler: 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ KURTULUŞ GÜNÜNDE MİLLİ DUYGULAR DORUĞA ULAŞTI UŞAK BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN STATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE SKORBORD ALIMI DOĞRUDAN TEMİN UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAKTA GÜN BİRLİK GÜNÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI Moda Fest Üçüncü Gününde de Yoğun İlgi Gördü Genç Kuşak Fest İkinci Gününde de Coşkuya Sahne Oldu Uşak Belediyesi Dünya Su Günü Etkinlikleri İle Farkındalık Oluşturdu BAŞKAN ÇAKIN'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan trafik stadyum battı çıktı tuğra hizmet