​Stadyum Battı Çıktıda İhale Gerçekleşti

22-07-2016

Stadyum Battı Çıktıda İhale Gerçekleşti

Cahan, “Uşak’ın trafiğinde geleceği planlıyoruz”

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Otogar Battı Çıktı Kavşağı’nın akabinde kente büyük katkı verecek Stadyum Battı Çıktı Projesi için ihale gerçekleştiğini müjdelerken, “Projemiz kısa sürede başlayacak ve bitince trafikte rahatlamalar devam edecek” dedi.

Uşak Belediyesi kentin trafiğinin rahatlaması adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kent içinde trafiğin rahatlaması adına yapılan uygulamaların ardından şehirlerarası yolda da radikal çalışmalar sürüyor. Bu bağlamda Otogar Battı Çıktı Projesi sona ererken, Stadyum Battı Çıktı Projesi için de ihale gerçekleşti. Projenin kısa sürede bitirilmesi ön görülüyor.

Kısa sürede bitecek

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Stadyum Battı Çıktı Projesi’nin sona ermesiyle şehir içi ve şehirlerarası trafikte büyük kolaylıklar kazanacağız” dedi. Cahan, “İlimizin gelişmesi sorunlarından arınması ve her yönüyle ilerlemesi adına ne gerekiyorsa yapmaktayız. Artan araç sayısından mütevellit trafik ve yolların yetersizliği kentimizin sorunları arasında baş sıralarda yer alıyordu. Mevcut yollarımız günü kurtaran bir yapıda olmamakla birlikte gelecek açısından da sıkıntı arz edecek bir noktaya gelmişti. Bu nedenle kent içinde ve İzmir- Ankara karayolu üzerinde önemli değişimlere başladık. Bunlarda birisi de Stadyum Battı Çıktı Projesidir. Çok yakın zamanda başlayıp kısa sürede tamamlanacak projemiz trafikte nefes almamıza ön emli katkı sağlayacak” ifadesini kullandı.

Uzun vadede problemsiz trafik hedefi

Uşak’ın trafik anlamında gelecekte rahatlayacağına dikkat çeken Cahan, “Biz yatırımlarımızı geleceğe yönelik olarak gerçekleştirmekteyiz. Bugün yaptığımız bütün çalışmalar uzun yıllar kenti kaldıracak projelerin alt yapısıdır. Trafikte de bu düşüncelerle hareket ediyoruz. Tamamıyla bitirmek üzere olduğumuz kent içi çevre yolları şehrimizin merkezini yükten kurtaracak. Öte yandan battı çıktılarımız şehirlerarası yola nefes aldırdığı gibi uzun vadede kent içinde artan araçların verdiği yükü de hafifletecek. Devletimizin bitireceği çevre yolu da ilimize fayda sağlayacak. Kısacası gelecekte trafikte bir daha sorun konuşmayacağız” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: 6 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 5 Adet Taşınmaz Kira İhale İlanı - 12/03/2024 Kira İhale İlanı - 13/02/2024 İhale İlanı - 09/01/2024 Kira İhale İlanı - 12/12/2023 Kira İhale İlanı - 07/11/2023 Kira İhale İlanı - 24/10/2023 Kira İhale İlanı - 26/09/2023 Gayrimenkul Satış İhalesi İlanı - 05/09/2023 Gayrimenkul Satış İhalesi İlanı - 29/08/2023
uşak belediyesi nurullah cahan trafik ihale stat battı çıktı çalışmalar başlıyor