Stadyum Battı Çıktıda Sona Yaklaşılıyor

24-11-2016

Stadyum Battı Çıktıda Sona Yaklaşılıyor

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent trafiğini rahatlatacak olan stadyum battı çıktı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Cahan, “Kent trafiğimiz stadyum battı çıktımızın tamamlanması ile daha da rahatlamış olacak” dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan inşaatı devam eden stadyum battı çıktı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışanlarla birlikte oldu. Battı çıktı yan perdelerin bitirilmesi ile birlikte, üst kiriş yerleştirme çalışmaları ile devam ediyor. 40 adet üst kirişin yerleştirme çalışmaları tamamlanırken, diğer  56 üst kirişin yerleştirilmesi ile işlem tamamlanmış olacak. Belediye Başkanı  Cahan’a,  Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş,  UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen ve belediye personeli eşlik etti.

Aşama aşama tüm çalışmalar sonlanıyor

Burada bir açıklama yapan Başkan Cahan, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinin söyledi. Başkan Cahan, “Bügün  üst kiriş yerleştirme çalışmalarını yerinde incelemek için toplanmış bulunuyoruz. Stadyum battı çıktı inşaatımızdaki çalışmalar arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile son hızıyla devam etmekte. Battı çıktımızda yan perdeler bitirildi, yakın zamanda da asfalt serimine başlanılacak. Önümüzdeki 15 gün içersinde ağır kış şartları gelmeden ana trafiği orta yola vererek yan yol işlemlerine de başlayacağız. Şimdiye kadar  40 adet kiriş yerleştirildi. Bundan sonra da geriye kalan 56 kirişi yerleştirip bu işlemimizi sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Halkımıza teşekkür ederiz

Belediye Başkanı  Nurullah Cahan, Dörtyol-Bölme arası yol yapım çalışmalarına da değindi. Cahan,”Aynı zamanda Dörtyol’dan Bölme’ye kadar olan yol yapım çalışmalarımızda kara yolları ile koordineli bir şekilde devam ediyor. O bölgeyi de önümüzdeki bir aya kadar hizmete açmayı planlıyoruz. Yılbaşı itibari ile hem stadyum battı çıktımızı hem de Dörtyol-Bölme arası yol yapım çalışmalarımızı bitirip şehir trafiğini rahatlatmayı planlıyoruz. Bugüne kadar şehir içi trafiğindeki sıkışıklıkta bizi hoşgörü ile karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Çok yakın zamanda buradaki tüm çalışmaların biteceğini söyleyen Başkan Cahan, “ 2. Battı çıktımızı Uşak’ımıza  ve halkımızın hizmetine açmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız” dedi.

Trafik sıkıntısına neşter vurulacak

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ise,  “Stadyum battı çıktı inşaatımız arkadaşlarımızın özverili ve dikkatli bir şekilde çalışmaları ile devam ediyor. Hedeflenen sürelerden daha kısa sürede bu çalışmalar sonlandırılıp ilimizin trafik sıkıntısına bir neşter daha vurulmuş olacak. İnşallah bu hizmetlerin devamı artarak devam edecek. Çalışmalarda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Nurullah Cahan olmak üzere tüm personelimize teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili İçerikler: YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ YAZ OKULU SONA ERDİ, SERTİFİKALAR ALINDI AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI BASIN TOPLANTISIYLA SONA ERDİ Fatma Sonalcan KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE
uşak belediyesi nurullah cahan battı çıktı stadyum üst kiriş