Stadyum Battı Çıktısında Son Fore Kazık Çakıldı

25-10-2016

Stadyum Battı Çıktısında Son Fore Kazık Çakıldı

ak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kent trafiğini daha da rahatlatacak olan Stadyum Battı Çıktısında son fore kazığın çakıldığını belirtirken, “Yılbaşına kadar buradaki çalışmalarımızı bitirip halkımızın hizmetine açmak istiyoruz” dedi.Uş

Belediye Başkanı Cahan yapımı devam eden  Stadyum Battı Çıktı çalışmalarını yerinde izledi. Son fore kazığın çakıldığı incelemede Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a, Başkan Yardımcıları Hakan Uludağve Hüseyin Ufuk Uğur, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve belediye personeli eşlik etti. Başkan Cahan çalışanlara tatlı ikramında bulunurken, üçüncü battı çıktı müjdesini de verdi.

Kısa sürede büyük işler

Burada bir açıklama yapan Başkan Cahan, “Stadyum battı çıktımızın son fore kazık çakma işlemi için burada toplanmış bulunuyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz gibi çok hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de 356. fore kazığımızı çakacağız. Bununla birlikte fore kazık çakma işlemi bitiyor” dedi. Kısa sürede büyük işler yaptıklarını belirten Başkan  Cahan,  “Yaklaşık 22 gün gibi bir zamanda bu işlemi gerçekleştirdik. İnşallah yılbaşına da battı çıktımızı bitirip halkımızın hizmetine açacağız. Burada emeği geçen tüm çalışan arkadaşlarımıza ve yüklenici firmamıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü gece gündüz demeden 24 saat esasıyla çalışıyorlar.  İşte bu yüzden çok hızlı ve kaliteli bir şekilde de battı çıktımızı hizmete açacağız” diye konuştu.

Fark edilen bir şehir

Trafik sıkıntısını tamamen çözmek istediklerinin altını çizen Başkan Cahan, “Daha önce açmış olduğumuz 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağını hizmete açmıştık. Gayet kaliteli ve güzel bir şekilde halkımıza hizmet veriyor. İkinci battı çıktımızı da inşallah kısa sürede hizmete açmanın mutluluğunu yaşayacağız. Artık Uşak gelip geçilen bir şehir değil, fark edilen bir yer olma özelliğini taşıyacak. Böylelikle de hem şehir içi hem de şehirler arası trafik sorununu kalıcı olarak çözmüş olacağız. Şimdiden şehrimize, devletimize,  milletimize hayırlı olsun” dedi.

Üçüncü battı çıktı geliyor

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak halkına da bir müjde verdi. “ Önümüzde ki yıl içinde üçüncü battı çıktımıza da Ankara karayolu ile Halil Kaya Gedik Bulvarının kesiştiği kavşağımıza yapacağız. Arkadaşlarımız proje çalışmalarına başladı. Yılbaşından sonra battı çıktı çalışmalarına başlayıp Uşak içersindeki ana trafik akışını böylelikle çözmüş olacağız. Halkımızla da bu müjdeyi paylaşıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

AK belediyecilik çalışıyor

Konu hakkında açıklama yapan AK Pari İl Başkanı Servet Kuş, “Öncelikle burada çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu projeler AK Parti  belediyecilik hizmetlerinin devamıdır. Birinci battı çıktıyı bitirdik, yakında da ikinci battı çıktıyı halkımızın hizmetine açacağız. Uşağı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için belediyemiz elinden gelen çalışmaları yapmaktadır. Onlara yaptıkları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet NACAR ise, “Stadyum battı çıktının son fore kazığı çakma işlemi bugün tamamlanıyor. Uşak modern kent olma yolunda ilerlemektedir. Battı çıktımızın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

İlgili İçerikler: Başkan Cahan 3. Battı Çıktı İçin Mandala Bastı Bir Yılda Üçüncü Battı Çıktı Şehre Kazandırılıyor: Asfalt Serim İşlemi Başladı Uşak'ın 3. Battı Çıktısında Son Fore Kazığı Çakıldı 3. Battı Çıktıda İlk Fore Kazığı Çakıldı Alt Yapıda Modernite ve Kalite 3. Battı Çıktı İle Birleşiyor Uşak Belediyesi 3'üncü Battı Çıktıyı İnşa Ediyor Stadyum Battı Çıktı Vatandaşlarımızın Hizmetine Açıldı Stadyum Battı Çıktı Cuma Günü Açılıyor Stadyum Battı Çıktı'da Asfalt Serimi Başladı Stadyum Battı Çıktıda Sona Yaklaşılıyor
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehir inceleme stat battı çıktı son fore kazık