​Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

2056
14-03-2016

Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan trafiği rahatlatmak adına radikal çalışmalara devam ettiklerini ifade ederken, “Otogar kavşağında gerçekleştirdiğimiz battı çıktı ihalesinin akabinde stat kavşağında da battı çıktı için çalışmalarımız başladı” dedi.

Uşak Belediyesi şehirler arası ve şehir içi trafiğin rahatlaması adına adımlar atmaya devam ediyor. İzmir – Ankara karayolu üzerinde kent trafiğinin özellikle belirli saatlerde yoğunlaşması, kazalara davetiye çıkması neticesinde sorunun kökten bitmesini hedefleyen Belediye, projelerine devam ediyor. Bu konuda Otogar Kavşağı civarında battı çıktı ihalesini sona erdiren Belediye çalışmalara ise kısa sürede başlıyor. Diğer yandan şehirler arası yol güzergahında olan stadyum kavşağı için de battı çıktı projesi için çalışmalara start verildi. Bu bağlamda kavşakta jeofizik çalışmaları yapıldı.

Sorunlar bitecek

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hedefimiz şehirler arası yolları tamamen rahatlaması ve kent trafiğinin rahatlamasıdır” ifadesini kullandı. Cahan, “Kentimizde trafiğin daha modern ve akıcı olması, kazaların bitmesi ve sıkışıklığın sona ermesi için iki yılda güzel işlere imza attık. Şehrimizin içindeki ana caddelerin yenilenmesinin ardından şehirler arası yolun da daha güvenli olması hedefiyle projelerimize başladık. Özellikle İzmir- Ankara karayolu şehir içi trafiğin de geçtiği bir yol olması nedeniyle sıkıntılar yaşıyordu. Biz bu sorunu battı çıktı projeleriyle yok edeceğiz. İhalesini yaptığımız otogar kavşağı battı çıktı projesinin akabinde stat kavşağı için de proje çalışmalarımız başladı” diye konuştu.

Trafik rahatlayacak

Bölgede battı çıktı çalışmaları için jeofizik çalışmaları yapıldığına dikkat çeken Cahan, “Çalışmaların ilk adımımı jeofizik çalışmalarını yaparak gerçekleştirdik. şimdi aynı otogar kavşağı gibi işlerimizi burada da hızlandırarak kısa sürede sona erdireceğiz. Buradaki yoğunluk projemizi bitmesiyle rahatlayacak. Ana yollar üzerinde yaya ve araç trafiğine çözüm bulan çalışmalarımız devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Başkan Çakın'dan Küresel Soruna Çözüm İçin 'Adım At' Çağrısı Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KEDİ VE KÖPEKLER İÇİN KURU MAMA ALINMASI İŞİ RAKETLER "ZAFER" İÇİN KALKACAK Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı İçin Önemli Açıklama Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILAN SERVİS ARACI İÇİN LASTİK ALIMI D.TEMİN SONUCU İLİMİZİN ÇEŞİTLİ CADDE VE SOKAKLARINDA TRAFİĞE KAPALI BÖLGELERDE BULUNAN BARİYERLER İÇİN ASMA KİLİT UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması
uşak belediyesi nurullah cahan trafik battı çıktı stat kavşağı jeofizik