​Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

1926
14-03-2016

Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan trafiği rahatlatmak adına radikal çalışmalara devam ettiklerini ifade ederken, “Otogar kavşağında gerçekleştirdiğimiz battı çıktı ihalesinin akabinde stat kavşağında da battı çıktı için çalışmalarımız başladı” dedi.

Uşak Belediyesi şehirler arası ve şehir içi trafiğin rahatlaması adına adımlar atmaya devam ediyor. İzmir – Ankara karayolu üzerinde kent trafiğinin özellikle belirli saatlerde yoğunlaşması, kazalara davetiye çıkması neticesinde sorunun kökten bitmesini hedefleyen Belediye, projelerine devam ediyor. Bu konuda Otogar Kavşağı civarında battı çıktı ihalesini sona erdiren Belediye çalışmalara ise kısa sürede başlıyor. Diğer yandan şehirler arası yol güzergahında olan stadyum kavşağı için de battı çıktı projesi için çalışmalara start verildi. Bu bağlamda kavşakta jeofizik çalışmaları yapıldı.

Sorunlar bitecek

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hedefimiz şehirler arası yolları tamamen rahatlaması ve kent trafiğinin rahatlamasıdır” ifadesini kullandı. Cahan, “Kentimizde trafiğin daha modern ve akıcı olması, kazaların bitmesi ve sıkışıklığın sona ermesi için iki yılda güzel işlere imza attık. Şehrimizin içindeki ana caddelerin yenilenmesinin ardından şehirler arası yolun da daha güvenli olması hedefiyle projelerimize başladık. Özellikle İzmir- Ankara karayolu şehir içi trafiğin de geçtiği bir yol olması nedeniyle sıkıntılar yaşıyordu. Biz bu sorunu battı çıktı projeleriyle yok edeceğiz. İhalesini yaptığımız otogar kavşağı battı çıktı projesinin akabinde stat kavşağı için de proje çalışmalarımız başladı” diye konuştu.

Trafik rahatlayacak

Bölgede battı çıktı çalışmaları için jeofizik çalışmaları yapıldığına dikkat çeken Cahan, “Çalışmaların ilk adımımı jeofizik çalışmalarını yaparak gerçekleştirdik. şimdi aynı otogar kavşağı gibi işlerimizi burada da hızlandırarak kısa sürede sona erdireceğiz. Buradaki yoğunluk projemizi bitmesiyle rahatlayacak. Ana yollar üzerinde yaya ve araç trafiğine çözüm bulan çalışmalarımız devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: İLİMİZİN ÇEŞİTLİ CADDE VE SOKAKLARINDA TRAFİĞE KAPALI BÖLGELERDE BULUNAN BARİYERLER İÇİN ASMA KİLİT UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Uşak Belediyesi Afet Mağdurlarına Sahip Çıktı
uşak belediyesi nurullah cahan trafik battı çıktı stat kavşağı jeofizik