​Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

14-03-2016

Stat Kavşağı İçin Battı Çıktı Çalışması Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan trafiği rahatlatmak adına radikal çalışmalara devam ettiklerini ifade ederken, “Otogar kavşağında gerçekleştirdiğimiz battı çıktı ihalesinin akabinde stat kavşağında da battı çıktı için çalışmalarımız başladı” dedi.

Uşak Belediyesi şehirler arası ve şehir içi trafiğin rahatlaması adına adımlar atmaya devam ediyor. İzmir – Ankara karayolu üzerinde kent trafiğinin özellikle belirli saatlerde yoğunlaşması, kazalara davetiye çıkması neticesinde sorunun kökten bitmesini hedefleyen Belediye, projelerine devam ediyor. Bu konuda Otogar Kavşağı civarında battı çıktı ihalesini sona erdiren Belediye çalışmalara ise kısa sürede başlıyor. Diğer yandan şehirler arası yol güzergahında olan stadyum kavşağı için de battı çıktı projesi için çalışmalara start verildi. Bu bağlamda kavşakta jeofizik çalışmaları yapıldı.

Sorunlar bitecek

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hedefimiz şehirler arası yolları tamamen rahatlaması ve kent trafiğinin rahatlamasıdır” ifadesini kullandı. Cahan, “Kentimizde trafiğin daha modern ve akıcı olması, kazaların bitmesi ve sıkışıklığın sona ermesi için iki yılda güzel işlere imza attık. Şehrimizin içindeki ana caddelerin yenilenmesinin ardından şehirler arası yolun da daha güvenli olması hedefiyle projelerimize başladık. Özellikle İzmir- Ankara karayolu şehir içi trafiğin de geçtiği bir yol olması nedeniyle sıkıntılar yaşıyordu. Biz bu sorunu battı çıktı projeleriyle yok edeceğiz. İhalesini yaptığımız otogar kavşağı battı çıktı projesinin akabinde stat kavşağı için de proje çalışmalarımız başladı” diye konuştu.

Trafik rahatlayacak

Bölgede battı çıktı çalışmaları için jeofizik çalışmaları yapıldığına dikkat çeken Cahan, “Çalışmaların ilk adımımı jeofizik çalışmalarını yaparak gerçekleştirdik. şimdi aynı otogar kavşağı gibi işlerimizi burada da hızlandırarak kısa sürede sona erdireceğiz. Buradaki yoğunluk projemizi bitmesiyle rahatlayacak. Ana yollar üzerinde yaya ve araç trafiğine çözüm bulan çalışmalarımız devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak belediyesi nurullah cahan trafik battı çıktı stat kavşağı jeofizik