​Stat Kavşağı Proje Çalışmaları Başladı

28-03-2016

Stat Kavşağı Proje Çalışmaları Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan battı çıktı çalışmalarında bir adım daha attıklarını belirtirken, “Stat kavşağında düşündüğümüz battı çıktı projesi için projelendirme çalışmalarımız başladı” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentte şehirler arası trafiği ve kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla projelerine devam ediyor. Otogar Kavşağı battı çıktı projesinde ihale gerçekleşmesinin ardından Stat Kavşağı için de zemin etüt çalışmalarına başlanmıştı. Etüt çalışmalarının akabinde ise proje çalışmalarına start verildi. Kısa sürede bitirilmesi öngörülen çalışmanın ardından ihale gerçekleştirilerek çalışmalar hızlanacak.

Yollar rahatlayacak

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Stat kavşağı için planladığımız yol haritamızda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Cahan, “Göreve geldiğimizde kentimizin sorunlarını bilen ve tanıyan bir yapıda hemen kolları sıvamıştık. İlimizde özellikle trafik konusunda büyük sıkıntılar söz konusuydu.  Bu sorun İzmir – Ankara karayolunda da tehlike ortaya koyuyordu. Özellikle kentin kuzeyi ve güneyinin ortasından geçen ana yol belirli saatlerde sıkışıklıklara neden oluyor kazalara ise davetiye çıkarıyordu. Biz bu konuda köklü çözüm için battı çıktı çalışmalarına hız vermiştik. Öncelikle Otogar Kavşağı’nda başlayan ve ihalesi gerçekleşen batçı çıktı çalışmaları şimdi Stat Kavşağı’nda sürüyor. Etütlerini yaptığımız çalışmada proje çalışmalarına da başladık” şeklide konuştu.

Kısa sürede bitecek

Buradaki projenin de kısa sürede bitirileceğini müjdeleyen Cahan şunları kaydetti: “Biz projelerin can bulması için ciddiyetle çalışıyoruz. Çalışmaları uzatmadan bitirerek çile olmaktan çıkaracağız. Diğer yandan ilimizin trafiğinin akışı adına da projelerin hayat bulmasıyla büyük mesafe kat etmiş olacağız. Vatandaşlarımızın da beklentileri içinde yer alan projemizin ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”

İlgili İçerikler: Leader Proje Görevlisi (LPO) İstihdamı Konu Su Projesi'nde hediyeler sahibini buldu İsmetpaşa ve Orhan Dengiz Caddelerinde Planlanan Projeye İlişkin Basın Açıklaması Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi En İyi Proje Artık Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE Uşak Belediyesi'nden Engel Tanımayan Proje Kurtuluş Kum Voleybol Turnuvası Atapark'ta Başladı Uygulanacak mimari proje bölgeyi kalkındıracak Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması
uşak belediyesi nurullah cahan trafik marka şehir sıkışıklık stat kavşağı battı çıktı projesi