​Stat Kavşağı Proje Çalışmaları Başladı

28-03-2016

Stat Kavşağı Proje Çalışmaları Başladı

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan battı çıktı çalışmalarında bir adım daha attıklarını belirtirken, “Stat kavşağında düşündüğümüz battı çıktı projesi için projelendirme çalışmalarımız başladı” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi kentte şehirler arası trafiği ve kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla projelerine devam ediyor. Otogar Kavşağı battı çıktı projesinde ihale gerçekleşmesinin ardından Stat Kavşağı için de zemin etüt çalışmalarına başlanmıştı. Etüt çalışmalarının akabinde ise proje çalışmalarına start verildi. Kısa sürede bitirilmesi öngörülen çalışmanın ardından ihale gerçekleştirilerek çalışmalar hızlanacak.

Yollar rahatlayacak

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Stat kavşağı için planladığımız yol haritamızda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Cahan, “Göreve geldiğimizde kentimizin sorunlarını bilen ve tanıyan bir yapıda hemen kolları sıvamıştık. İlimizde özellikle trafik konusunda büyük sıkıntılar söz konusuydu.  Bu sorun İzmir – Ankara karayolunda da tehlike ortaya koyuyordu. Özellikle kentin kuzeyi ve güneyinin ortasından geçen ana yol belirli saatlerde sıkışıklıklara neden oluyor kazalara ise davetiye çıkarıyordu. Biz bu konuda köklü çözüm için battı çıktı çalışmalarına hız vermiştik. Öncelikle Otogar Kavşağı’nda başlayan ve ihalesi gerçekleşen batçı çıktı çalışmaları şimdi Stat Kavşağı’nda sürüyor. Etütlerini yaptığımız çalışmada proje çalışmalarına da başladık” şeklide konuştu.

Kısa sürede bitecek

Buradaki projenin de kısa sürede bitirileceğini müjdeleyen Cahan şunları kaydetti: “Biz projelerin can bulması için ciddiyetle çalışıyoruz. Çalışmaları uzatmadan bitirerek çile olmaktan çıkaracağız. Diğer yandan ilimizin trafiğinin akışı adına da projelerin hayat bulmasıyla büyük mesafe kat etmiş olacağız. Vatandaşlarımızın da beklentileri içinde yer alan projemizin ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE DUYURU KADINLARIN HAYATINA DOKUNAN ANLAMLI PROJE ÇARŞI UŞAK PROJESİ'NDE MERAK EDİLENLER CEVAP BULDU UŞAK MERKEZ İSLİCE MAHALLESİ ÇARŞI UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ UŞAK'IN VİZYON PROJESİNDE SÜREÇ BAŞLADI UŞAK'TA İKİ PROJENİN RESMİ AÇILIŞI YAPILDI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELERİN AÇILIŞ MÜJDESİ GELDİ BİR PROJE BİRÇOK KAZANIM; BU PROJE İLE YARINLAR DAHA SAĞLIKLI OLACAK
uşak belediyesi nurullah cahan trafik marka şehir sıkışıklık stat kavşağı battı çıktı projesi