​Termal Aqua Park ve Markette Sona Gelindi

29-01-2016

Termal Aqua Park ve Markette Sona Gelindi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini anlatırken, “Tesislerde market, restoran ve aqua park çalışmalarında sona yaklaştık” dedi.

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesisleri’nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre içinde tesislerin kalitesini arttırmak adına birçok çalışmaya imza atan Belediye, iki çalışmayı daha kısa sürede sonlandıracak. Termalden faydalanmak isteyen vatandaşların kent merkezine gelmeden market ve restoran ihtiyaçlarını gidermek isteyen Belediye, kısa süre önce başlattığı market, restoran ve aqua park çalışmalarında sona geldi. Fiziki yapısı bitmek üzere olan tesisler şimdiden beğenilirken, yakın zamanda hizmete açılacak.

Günden güne daha da gelişiyor

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan termalde cazibe merkezi olmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. “Hedefimiz 5 yıldızlı bir hizmet kalitesi vermektir” diyen Cahan, “Uşak Belediyesi kentin marka değeri olması için termalde çalışmalara önem vermektedir. Bu düşüncelerle termalin en iyi yerlere gelmesi için görevde olduğumuz süre zarfında yoğun bir çaba sarf ettik. Yenilediğimiz termal tesislerimiz hemşehrilerimizin hak ettiği düzeye getirildi. Bunun yanında mevcut apartları yeniden düzenledik ve üzerine 24 yeni ilave apart yaptık. Vatandaşlarımızın taleplerini de değerlendirerek kısa bir süre önce market ve restoran çalışmalarına başladık” ifadesini kullandı.

Çalışmaların bitme aşamasına geldiğini dile getiren Cahan, yakın bir zaman diliminde açılışları gerçekleştireceklerini iletti.

Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz

Başkan Cahan yeni tesislerin her yönüyle ihtiyaçlara cevap vereceğini ve termal hedefler konusunda önemli bir basamak olacağını aktarırken şunları kaydetti: “Termalde ilimizin marka olan şehirlerin seviyesine ulaşması ve rekabetçi bir duruma gelmesi için çaba vermekteyiz. Bu nedenle tesislerimizi misafirlerimizin beğeneceği bir duruma getiriyoruz. Açacağımız market ve restoran termale gelen vatandaşlarımızın kent merkezine kadar gidip alışveriş yapma sorununu yok edecek. Diğer yandan aqua park da hoşça vakit geçirmek  isteyen vatandaşlarımız için de farklı bir seçenek olacak. Yapacağımız çalışmalar özel girişimcinin kentimize yatırım yapmasına katkı sağlayacaktır”

İlgili İçerikler: KARAAĞAÇ GENÇLİK PARKI RESMİ OLARAK HİZMETE AÇILDI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR YAZ OKULU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ 100. YIL PARKI BÜYÜK BİR COŞKUYLA AÇILDI Gençlik Parkı'nın Temeli Atıldı Genç Kuşak Fest Sefo Konseriyle Sona Erdi GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ TEKNOPARK'A ÇIKARMA YAPTI ATAPARK YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU UŞAK BELEDİYESİ 7. GELENEKSEL CİRİT TURNUVASI SONA ERDİ ATAPARK GENÇLİK KONSERLERİ BAŞLIYOR
uşak belediyesi nurullah cahan kayaağıl termal marka şehir aquapark restoran market