​Termal Aqua Park ve Markette Sona Gelindi

29-01-2016

Termal Aqua Park ve Markette Sona Gelindi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini anlatırken, “Tesislerde market, restoran ve aqua park çalışmalarında sona yaklaştık” dedi.

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesisleri’nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre içinde tesislerin kalitesini arttırmak adına birçok çalışmaya imza atan Belediye, iki çalışmayı daha kısa sürede sonlandıracak. Termalden faydalanmak isteyen vatandaşların kent merkezine gelmeden market ve restoran ihtiyaçlarını gidermek isteyen Belediye, kısa süre önce başlattığı market, restoran ve aqua park çalışmalarında sona geldi. Fiziki yapısı bitmek üzere olan tesisler şimdiden beğenilirken, yakın zamanda hizmete açılacak.

Günden güne daha da gelişiyor

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan termalde cazibe merkezi olmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. “Hedefimiz 5 yıldızlı bir hizmet kalitesi vermektir” diyen Cahan, “Uşak Belediyesi kentin marka değeri olması için termalde çalışmalara önem vermektedir. Bu düşüncelerle termalin en iyi yerlere gelmesi için görevde olduğumuz süre zarfında yoğun bir çaba sarf ettik. Yenilediğimiz termal tesislerimiz hemşehrilerimizin hak ettiği düzeye getirildi. Bunun yanında mevcut apartları yeniden düzenledik ve üzerine 24 yeni ilave apart yaptık. Vatandaşlarımızın taleplerini de değerlendirerek kısa bir süre önce market ve restoran çalışmalarına başladık” ifadesini kullandı.

Çalışmaların bitme aşamasına geldiğini dile getiren Cahan, yakın bir zaman diliminde açılışları gerçekleştireceklerini iletti.

Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getiriyoruz

Başkan Cahan yeni tesislerin her yönüyle ihtiyaçlara cevap vereceğini ve termal hedefler konusunda önemli bir basamak olacağını aktarırken şunları kaydetti: “Termalde ilimizin marka olan şehirlerin seviyesine ulaşması ve rekabetçi bir duruma gelmesi için çaba vermekteyiz. Bu nedenle tesislerimizi misafirlerimizin beğeneceği bir duruma getiriyoruz. Açacağımız market ve restoran termale gelen vatandaşlarımızın kent merkezine kadar gidip alışveriş yapma sorununu yok edecek. Diğer yandan aqua park da hoşça vakit geçirmek  isteyen vatandaşlarımız için de farklı bir seçenek olacak. Yapacağımız çalışmalar özel girişimcinin kentimize yatırım yapmasına katkı sağlayacaktır”

İlgili İçerikler: KENT PARK KAPSAMINDA TAŞINACAK O HİZMET BİNALARINDA SONA YAKLAŞILDI UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ İMZALAR ATILDI, UTAŞLI İŞÇİLER MUTLU SONA ULAŞTI 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE HAYAL GİBİ GÖRÜNEN PROJEDE SONA YAKLAŞILDI Uşak'ın göz bebeği Kent Park'taki yerini aldı! Kent Park'ın Can Suyu TBMM Başkanvekili Şentop'tan AK Parti Uşak Teşkilatı Kent Park'ı Ağaçlandırdı MEGA PROJE KENT PARK'TA AĞAÇ DİKİM TÖRENİ DÜZENLENDİ Uşak'ta 20 bin metrekare alana yeni bir park müjdesi
uşak belediyesi nurullah cahan kayaağıl termal marka şehir aquapark restoran market