TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİTLER, DUL ve YETİMLERİ DERNEĞİ'NDEN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKET

25-02-2019

Gazilerden Başkan Cahan’a Gönül Teşekkürü

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda derneğin yeni başkanlık seçimi Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ın teşrifleriyle yapılırken, Uşak’a ve derneğe sunduğu katkılardan dolayı Başkan Cahan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Başkan Cahan, Uşak Belediyesi Sosyal Tesisi Çayzade’de gerçekleştirilen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda derneğin şimdiki başkanı Nezih Börekçi, üyeler arasında yapılan seçimle başkanlığı Kemal Cengiz’e devretti. Derneğin her zaman yanında olarak, her türlü ihtiyacını eksiksiz yerine getiren Başkan Cahan’a kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Toplantıya katılan dernek üyeleri, Başkan Cahan’ın toplantıya katılımlarından ve bugüne kadar sınırsız yardımlarından dolayı minnet duyduklarını dile getirirken, vatan için toprağa bıraktıkları bedenlerini yine olsa feda edeceklerini belirttiler.

Börekçi: “Başkanımız Battı Çıktılarla Uşak’ı Kalbine Stent Takarak, Şehre Yeni Bir Nefes Verdi”

Başkan Cahan’ın 2013 yılında Uşak Şubesi kurulan derneğe yer tahsisinden, tefrişat malzemesi tedariği ve sosyal aktivite etkinliklerine kadar her türlü ihtiyacında yanlarında olduklarını belirten Nezih Börekçi, Cahan’la bugüne kadar beraber çalışmaktan mutluluk duyduklarını ve kendilerine bu sebeple teşekkür plaketi takdim etmek istediklerini dile getirdi.

Uşak’a yapılan yatırımları değerlendiren Börekçi, Başkan Cahan’ın hayata geçirdiği battı çıktı projelerini ölmek üzere olan bir kente stent takılması olarak tanımladı. Börekçi, “Başkanımız Uşak’a kazandırdığı 3 battı çıktı projesiyle Uşak’ın kalbine stent taktı, şehri tekrar canlandırdı. Ölmek üzere olan Uşak’ımız Başkanımızın çalışmalarıyla yeniden hayat buldu. Nurullah Başkan, Uşak’ı derleyip toparlayan bir cerrah gibi” sözlerini aktardı.

Cengiz: “Başkan Cahan Derneğimizin Babası Gibi Her İhtiyacımıza Koştu”

Derneğin yeni seçilen başkanı Kemal Cengiz ise Başkan Cahan için, “Bir ailenin babası nasılsa, Başkanımızda bizim için öyleydi. Ne istediysek bizi asla geri çevirmedi. Her ihtiyacımıza koştu, bu yüzden kendisine çok teşekkür ederiz. Biz inanıyoruz Başkanımız hep yanımızda bizler de onu yanındayız” açıklamalarında bulundu.

Başkan Cahan: “Gazilerimiz, Şehitlerimiz ve Yakınları Bizim Baş Tacımız, Onların Talepleri Bizler İçin Emirdir”

Derneğin başkanlık seçimine katılan Cahan, gazilerin, şehitlerin ve yakınlarının bu vatana emanet olduğunu ve bu emanete sahip çıkmak adına her türlü çalışmayı yerine getirdiklerini dile getirdi. 5 yıllık Belediye Başkanlığı görev sürecinde onların sosyal hayata tutunabilmeleri adına kendilerinden gelen her talebin yerine getirildiğinin altını çizdi. Bir Uşak sevdalısı olarak kendilerine verilen her görevi özveriyle yaptıklarını ve yine yapmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Cahan, bugüne kadar kendisini yalnız bırakmayan Nezih Börekçi’ye, derneğin yönetim kurulu üyelerine, ailelere ve kendilerine takdim edilen teşekkür plaketinden dolayı şükranlarını sundu.

Başkan Cahan ayrıca şu açıklamalarda bulundu: “Biz Uşak sevdalısıyız devletimizi, milletimizi ve vatanımızı seviyoruz. Buradaki gazi kardeşlerimiz vatan için ölümü göze alarak şehadet şerbeti içmek niyetiyle cepheye gittilerse ve bazı kardeşlerimiz de şehit olduysa bunun özü vatan millet sevgisi ve Rabbimin rızasını kazanmak gayretidir. Gazilerimiz, şehitlerimiz ve onların yakınları bizim baş tacımız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz ve onlar bizim şehrimize emanet. Allah hepsinden razı olsun, bu sürece kadar bize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da İnşallah her ortamda bir kardeşiniz olarak özellikle derneğimizin de bir gönüllüsü olarak bizi de kabul ederseniz çok memnun oluruz. Her daim birlikte olma temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Toplantı, Başkan Cahan’a takdim edilen plaket ve toplu fotoğraf çekimiyle son bulurken, Cahan yeni başkan Kemal Cengiz’e başarılar diledi.

İlgili İçerikler: BAŞKAN ÇAKIN'DAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇLERE BİR ARMAĞAN DAHA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYE BAŞKAN ÇAKIN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN ZÜMRA'YA MÜJDE BAŞKAN ÇAKIN'DAN CUMHURİYETİN 100. YILINDA 29 EKİM MESAJI BAŞKAN ÇAKIN DEV PROJEDE KASIM AYINI İŞARET ETTİ Başkan Çakın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Uşak'ın Kurtuluşu Münasebetiyle Mesaj Yayınladı BAŞKAN ÇAKIN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI BAŞKAN ÇAKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
uşak uşak belediyesi nurullah cahan teşekkür gaziler derneği