"Türkiye'nin Hedefleri İçin ''EVET'' Kararı Önemli"

12-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni anayasa ve referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Kayaağıl Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Kayaağıl Köyü'nde düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Gürpınar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Cahan, yeni anayasanın önemi ve gerekliliği üzerinde durarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülke genelinde gerekliliği üzerinde durdu. Cahan, "Gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak arzusundayız. Güçlü bir irade ve güçlü yönetim için söz sahibi Türkiye olsun istiyoruz. Bütün bunlar için fırsat elimize geldi. Ülkemizin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için millet olarak karar bizde. Sandıktan çıkacak ‘’Evet’’ kararı ülkemizi daha ileriye götürecektir. Hepimizin bulunduğu çevreye tanıdığı herkese yeni anayasa değişikliğinin gerekliliğini anlatması şart" ifadesini kullandı.

Yurt dışında yaşanan olaylara da değinen Başkan Cahan, "Yurt dışında yaşayan milyonlarca gurbetçi kardeşimiz var. Zaman zaman Devlet Erkânımız gurbetçilerimizle bir araya geliyor ve onların yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyorlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendi de bu ziyaretlerden birisini gerçekleştirmek istediler. Ama Sayın Bakanımızı vatandaşlarımızla görüşmemesi için elinden geleni yapan Hollanda hükümetinin iğrenç tutumunu ekranlarımız başında izledik.  Sözde kendilerini demokrasinin beşiği olarak tanıtan devletlerden birisi bu ülke değil miydi? Nerde kaldı o dillere destan, fiiliyatta olamayan demokrasiniz? Ama asıl mevzu başka… Türkiye büyüyor, güçleniyor ve bu durum onlara korku veriyor. Bu yapılanlara demokratik ve diplomatik yollarla mutlaka karşılık verilecektir. Türkiye büyümeye, gelişmeye ve vaat edilen hedeflere emin adımlarla ilerleyecektir." açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: İLİMİZİN ÇEŞİTLİ CADDE VE SOKAKLARINDA TRAFİĞE KAPALI BÖLGELERDE BULUNAN BARİYERLER İÇİN ASMA KİLİT UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje MİNİKLER, UŞAK'TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN SÖYLEDİ UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN BAŞKAN ÇAKIN VE GENÇLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MİNİKLERDE ÇEVRE DUYARLILIĞI OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAD ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum kayaağıl köyü