"Türkiye'nin Hedefleri İçin ''EVET'' Kararı Önemli"

1989
12-03-2017

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yeni anayasa ve referandum sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Kayaağıl Köyü sakinleri ile bir araya geldi.

Kayaağıl Köyü'nde düzenlenen istişare toplantısına Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Gürpınar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Cahan, yeni anayasanın önemi ve gerekliliği üzerinde durarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülke genelinde gerekliliği üzerinde durdu. Cahan, "Gelecek nesillere, çocuklarımıza, torunlarımıza güçlü bir Türkiye bırakmak arzusundayız. Güçlü bir irade ve güçlü yönetim için söz sahibi Türkiye olsun istiyoruz. Bütün bunlar için fırsat elimize geldi. Ülkemizin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi için millet olarak karar bizde. Sandıktan çıkacak ‘’Evet’’ kararı ülkemizi daha ileriye götürecektir. Hepimizin bulunduğu çevreye tanıdığı herkese yeni anayasa değişikliğinin gerekliliğini anlatması şart" ifadesini kullandı.

Yurt dışında yaşanan olaylara da değinen Başkan Cahan, "Yurt dışında yaşayan milyonlarca gurbetçi kardeşimiz var. Zaman zaman Devlet Erkânımız gurbetçilerimizle bir araya geliyor ve onların yaşadıkları sıkıntıları yakından takip ediyorlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya Hanımefendi de bu ziyaretlerden birisini gerçekleştirmek istediler. Ama Sayın Bakanımızı vatandaşlarımızla görüşmemesi için elinden geleni yapan Hollanda hükümetinin iğrenç tutumunu ekranlarımız başında izledik.  Sözde kendilerini demokrasinin beşiği olarak tanıtan devletlerden birisi bu ülke değil miydi? Nerde kaldı o dillere destan, fiiliyatta olamayan demokrasiniz? Ama asıl mevzu başka… Türkiye büyüyor, güçleniyor ve bu durum onlara korku veriyor. Bu yapılanlara demokratik ve diplomatik yollarla mutlaka karşılık verilecektir. Türkiye büyümeye, gelişmeye ve vaat edilen hedeflere emin adımlarla ilerleyecektir." açıklamasında bulundu.

İlgili İçerikler: MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN RULO PAMUK VE HASTA ALTI BEZİ ALIMI DOĞRUDAN TEMİN SONUCU HİZMET TAM NOT ALDI; YENİ TESİSLER İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI UŞAKLI YÜZLERCE GENÇ FİLİSTİN İÇİN KENETLENDİ ŞEKEREVLERİ PAZARYERİ UŞAK HALKIYLA BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR MODAFEST İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI UŞAK İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULUYOR KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜNDE TURİSTLER İÇİN UŞAK GEZİ REHBERİ TÜRKÇE ALMANCA İNGİLİZCE REHBER BASTIRILMASI AL UŞAK BELEDİYESİ DÜNYA SU GÜNÜ'NÜ FARKINDALIK İÇİN ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ UŞAK'TA CİRİTLER DEPREMZEDELER İÇİN ATILDI BAŞKAN ÇAKIN KURAKLIĞA KARŞI TEDBİR İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU
uşak uşak belediyesi nurullah cahan referandum kayaağıl köyü