UKAMER Moda Fest ile Büyüleyecek

25-05-2022

Merakla Beklenen Etkinlik Programı Açıklandı

Bünyesinde kurduğu Genç Kuşak Topluluğu tarafından organize edilen Genç Kuşaf Fest’le büyük ilgi ve beğeni toplayan Uşak Belediyesi, şimdi ise yine bünyesinde oluşturduğu Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (UKAMER) düzenleyeceği Moda Fest’e hazırlanıyor.

İçeriğinde modadan sağlığa, astrolojiden sanata pek çok konu başlığı barındıran ve birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı, aynı zamanda kentte moda adına düzenlenecek olan ilk festival olma özelliğini taşıyan Moda Fest için geri sayım başladı. Çok özel etkinliklere ve katılımcılara yönelik sürpriz çekilişlere ev sahipliği yapacak olanModa Fest; 28, 29, 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Uşaklılarla buluşacak.

Kent Orkestrası Bu Kez Moda Fest Sahnesinde!

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, herkesin heyecanla beklediği festivalin programı paylaşıldı. Programa göre festival; 28 Mayıs Cumartesi Günü, saat 16.30’da bando gösterisi eşliğinde açılacak. Hemen ardından Uşak Belediyesi Kent Orkestrası, festival sahnesini devralarak unutulmaz şarkıları eşsiz yorumlarla seslendirecek.

Geri Dönüşüm Defilesi Moda Tutkunlarını Bekleyecek

Saat 18.00’de ise artık moda konuşulacak. Moda Festivali’nin ilk defilesi, geri dönüşüm ürünlerinden elde edilen kıyafetlerin podyumda sergilendiği Geri Dönüşüm Defilesiyle moda tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Simge Uşak’ı Sallayacak

Festivalin açılış günü, Türk popunun güçlü sesi Simge Sağın’ın konseri ile noktalanacak. ‘Üzülmedin mi’ ve ‘Aşkın Olayım’ gibi şarkılarla son yıllarda müzik listelerinin zirvesine yükselen Sağın, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’de, Atapark’ta Uşaklı sevenleriyle buluşacak.

Astroloji Her Şeyiyle Bu Festivalde

Moda Fest, etkinlik süresince birbirinden farklı alanlardaki konuların alanında uzman kişiler öncülüğünde konuşulmasını sağlayacak. Bu kapsamda Astrolog Nuray Sayarı, 29 Mayıs Pazar Günü saat 14.00’te astrolojinin bilinmeyenleri ve merak edilenlerini, Moda Fest sahnesinden paylaşacak.

Estetik Operasyon Hakkında Merak Edilenleri Uzmanından Dinleyeceğiz

29 Mayıs Pazar Günü saat 16.00’da ise Moda Fest’te güzellik konuşulacak. Operatör Doktor Rizvan İmamaliyev’in estetik hakkında paylaşacağı bilgiler, özellikle konu hakkında kafasında soru işaretleri bulunan kadınlara ışık tutacak.

Saat 18.30’da Moda Fest Sahnesini Uşak Üniversitesi Dans Etkinlik ve Müzik Topluluğu (USDEM) devralacak. Herkesin severek ve beğenerek dinlediği şarkıları kendilerine has tarzlarıyla seslendirecek olan topluluk, Genç Kuşak Fest’te olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaşacak.

Dr. Saraç Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Anlatacak

Doktor Ender Saraç da bu etkinlikte Uşaklılarla buluşacak olan çok sayıda değerli isimden biri olacak. Saat 20.00’de başlayacak olan söyleşide Doktor Saraç, sağlıklı yaşam için gerekli olan ve uygulanması en kolay yöntemleri Moda Fest’te anlatacak.

Wilma Elles Moda Fest’te!

Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise tüm Türkiye’nin gerek televizyon ekranlarından gerekse podyumlar vasıtasıyla yakından tanıdığı ünlü oyuncu ve manken Wilma Elles, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü tarafından podyuma taşınacak Anadolu Destanı Defilesi’nde Moda Fest’te sevenleriyle buluşacak.

Modanın Rüzgarı; Ritim Şovun Coşkusu Festivale Renk Katacak

Tesettür giyim sektörünün dikkat çeken ismi ve Instagram Fenomeni Hülya Aslan, 30 Mayıs Pazartesi Günü saat 14.00’de Uşaklılarla buluşacak. Ardından saat 18.00’de sahneyi devralacak olan Dj ve Ritim Sanatçısı Ceren Özdemir de etkinlik alanındaki hareketliliğe hareketlilik katacak.

Saat 20.00’de ise Moda Fest sahnesi bir güzellik uzmanını ağırlayacak. Neslim Güngen’in de sahne alacağı Moda Fest’te tüm kadınlar, güzelliklerine güzellik katmak için tüyolar alacak.

Hemen ardından sahneyi devralacak olan pop müziği sanatçısı Zeliha Sunal ise saat 21.00’de Uşaklı sevenleriyle buluşacak.

Sağlıklı Diyetin Sırlarını Konunun Uzmanı Verecek

Festivalin son gününde ise saat 15.00’de sahne alacak olan Diyetisyen Şeyma Dökmeci, burada gerçekleştireceği söyleşi ile kilo almak ya da kilo vermek için yapılması gerekenleri detaylarıyla anlatacak.

Estetik Danışmanı ve Güzellik Uzmanı Burcu Özdemir de saatler 16.00’yı gösterdiğinde Moda Fest sahnesinde olacak. Özdemir gerçekleştireceği söyleşide alanıyla ilgili merak eden soruları yanıtlayacak.

Kentin Kuaförleri Moda Fest’e Renk Katacak

Edindikleri mesleki tecrübelerle adeta saçın sihirbazı olan Uşaklı kuaförler, saat 17.00’de başlayacak Saç Tasarım Show ile büyüleyecek. Birbirinden ilginç ve iddialı tasarımlar ile sahne alacak olan Uşak Berberler ve Kuaförler Odası, saat 19.00’da sahneyi Aşkım Kapışmak’a devredecek. Yazar, oyuncu ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, alanıyla ilgili tüm merak edilenleri bu söyleşide yanıtlayacak.

O Düeti Dinlemeden Bu Festival Biter Mi?

Yaptıkları düet çalışması olan ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi?’ adlı parçayla, yıllardır listelerden düşmeyen Ümit Besen ve Pamela Spence, Uşak’ta bir ilk olarak gerçekleşecek Moda Fest’in finalini gerçekleştirecek. Saat 21.00’de, Atapark’taki etkinlik alanında sahne alacak olan ikili, sevilen şarkılarını Uşaklı hayranlarıyla birlikte söyleyecek.

Ayrıca dört gün boyunca, Uşak’ta faaliyet gösteren birçok mağazanın standı, etkinlik alanında ilgililerini bekleyecek. Etkinlikler hakkındaki detaylı bilgiler sosyal medya platformlarındaki @ukamerusak hesaplardan takip edilebilecek.

İlgili İçerikler: ​48 YILLIK ANILAR UKAMER HİZMET BİNASI'NDA CANLANDI UŞAKLI KADINLAR UKAMER ATÖLYELERİNDE BULUŞTU GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU'NUN ROTASI BU KEZ TEKNOFEST KADINLARIN İKİNCİ EVİ; UKAMER HİZMET BİNASI GURBETÇİ FESTİVALİ UNUTULMAZ BİR KAPANIŞ YAPTI GURBETÇİ FESTİVALİ'NDE EĞLENCE DUR DURAK BİLMİYOR Yeşil Karaağaç'ta Gurbetçi Festivali Rüzgarı 2. GURBETÇİ FESTİVALİ BAŞLIYOR UŞAK BELEDİYESİ 5. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ BAŞLADI ULUSLARARASI BEŞİNCİ TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR
uşak uşak belediyesi festival mehmet çakın modafest atapark etkinlik alanı