​Uludağ, "Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimizi Önemsiyoruz"

2085
18-09-2015

Uludağ, “Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimizi Önemsiyoruz”

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Ziyaretlere giden komisyonun başkanlığını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “Vatan savunması için canlarını veren şehitlerimizin ve bedenlerini bırakan gazilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Kentte sosyal sorumluk projeleri konusunda birçok çalışmaya imza atan Belediye örnek çalışmaları sürdürüyor. Şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Belediye Komisyonu bu bağlamda vatanı ve milleti için canlarını  ve bedenlerini bırakanları unutmadı.  Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ başkanlığındaki komisyona belediye meclis üyeleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Işıl Akgün ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de eşlik etti. Ziyaretlerde şehit yakınlarının ve gazilerin beklentileri ve sorunları dinlenirken çözüm konusunda söz verildi.

Asla unutmayacağız

Ziyaretler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, şehit aileleri ve gazilere her zaman minnet duyduklarını belirtti. “Ülkenin huzuru ve bütünlüğü için şehit olanların ailelerini ve gazilerini asla unutmayacağız” ifadesini kullanan Uludağ, “Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kurulmasından çok kısa bir zaman dilimi geçmesine rağmen sorumluluk bilinciyle yaptığı çalışmalarda halkın beğenisini kazanıyor. Birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren müdürlüğümüz yerel yönetim anlamında yapılamayanları yaptı. Bunun yanında hemşehrilerimize olan sorumluğumuzun ötesinde maneviyatına önem verdiğimiz şehitlerimiz ve gazilerimize de değer veriyoruz. Vatanımızın ve milletimizin selameti için gözleri bile kırpmadan şehit olanların aileleri ve gazilerimizin bizler için değeri son derece büyüktür. Bu nedenle onları ziyaret ederek beklentilerini öğreniyoruz. Yapabileceklerimizi ise yaparak destek oluyoruz” diye konuştu.

Ülkenin son zamanlardaki yaşadığı süreçte şehitlerin ve gazilerin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini aktaran  Uludağ, Uşak’ta bu değeri en iyi şekilde göstereceklerini dile getirdi.

Ziyaretler devam edecek

Uludağ sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Belediyemiz ziyaretlerine devam ederek şüheda emanetlerine sahip çıkacak ve onları asla unutmadığını her zaman gösterecektir. Bu konuda komisyonumuz mutlu olmaları adına üzerine düşen ne varsa yapacaktır. Ayrıca ziyaretlerimiz haricince onların şikayetlerini bir emir telaki edip sorunlarını hemen gidereceğiz. Bu vesileyle bugüne kadar vatanımız için şehit olan kardeşlerimize tekrar rahmet dileriz”

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün oluşturduğu komisyon daha sonra dar gelirli ve evleri bakımsız olan ailelerin evlerinin incelemesi ve yeni doğum yapan ailelere hediye verilmesi amacıyla çalışmalarına devam etti.

İlgili İçerikler: Afrin Halkının Emanetleri Yola Çıktı ​Uludağ, "Desteklerle Daha Çok Öğrenci Mutlu Olacak" ​Uludağ, "Cumartesi Kuracağımız Pazar Yeri İçin Müracaatlar Başladı" ​Uludağ, "Belediyemiz Çalışmalarıyla Engelleri Aşıyor" ​Uğurluel Kutsal Emanetleri Anlattı
ziyaret şehit destek sosyal yardım işleri gazi