Uşak Belediyesi 1. Tiyatro Festivali Başvurusu

12-01-2017

Uşak Belediyesi 2017 Yılı Tiyatro Festivali Başvuru İlanı

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

İlki bu yıl yapılacak olan 1. UŞAK Belediyesi Tiyatro Festivali bu yıl 23-24-25-26 Mart tarihlerinde düzenlenecektir. Başvurular aşağıda verilen adreslerden olacak olup değerlendirmeler seçilecek olan bir kurul tarafından yapılacaktır. Seçici kurulun belirlediği tiyatro grupları ile tekrar irtibata geçilecektir.

Bu bağlamda başvuru yapacak tiyatro ekiplerinin;

•        1 Mart 2017 tarihine kadar aşağıda verilen linkten başvurularını yapması gerekmektedir.
  •        Başvuruda bulunan tiyatro grubu oyunun görüntülerini verilen adrese göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi: http://www.facebook.com/ubet2016

Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Murat Çubukçu  : 0533 621 51 05

Başvuru için        : 0276 227 51 63