Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi

4-12-2019

Uşak Belediyesi Belediye Meclis kararına istinaden yeni hal binasının yapılmasıyla birlikte, 20 yıldır çift dükkân şeklinde olan ve eski haliyle trafik sıkışıklığına sebebiyet veren dükkanların dağıtımı, noter eşliğinde kura çekimiyle gerçekleştirildi. Bu sayede esnafların 20 yıllık çilesi son buldu.

Geçtiğimiz aylarda Uşak Belediyesi Yeni Toptancı Hal Binasında, MERSİS sistemine geçerek, hal esnafının haklarını korumaya yönelik adım atan Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü hal esnafı için yine bir ilke imza attı.

Hijyeni ve vatandaşın sağlığını ön planda tutarak, denetimlerine aralıksız devam eden Zabıta İşleri Müdürlüğü, görev tanımı çerçevesinde esnafların haklarını korumaya yönelik uygulamalarına da aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda, 6. noter huzurunda yapıla kura çekiminde 20 yıldır çözüm bekleyen hal esnafının talebi yerine getirilmiş oldu. Öncesinde çift dükkân olarak yer alan hal binası, toptancı esnafın yerleşim ve ulaşım noktasında çeşitli sorunlar yaşamasına sebep oluyordu. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar’ın da katıldığı kura çekiminin ardından, Yeni Toptancı Hal Binası’na 9 adet çiftli dükkân geçişi sağlanarak, esnafın sorunu çözüldü.

Kura çekimine katılan esnaflar, 20 yıldır sorunun çözüme kavuşturulmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, Uşak Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Serdar Besci Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Sefa Çam Uşak Belediyesi'nden Personel Maaşlarına Zam UŞAK BELEDİYESİ PERSONELLERİNE UŞAK BELEDİYESİ HALK EKMEK FIRININDA KULLANILMAK ÜZERE EKMEK TAVASI VE TEPSİ ARABASI ALIMI UŞAK'TA KANTİN DENETİMİ GENÇ KUŞAK TOPLULUĞU ROTASINI BURSA'YA ÇEVİRDİ UŞAK BELEDİYESİ DEDEKTİFLERE ROZETİNİ VERDİ Uşak Merkez Örencik Köyünden İsmail Keçe Uşak Merkez Karakuyu Köyünden Cemile Karataş
uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi