Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi

4-12-2019

Uşak Belediyesi Belediye Meclis kararına istinaden yeni hal binasının yapılmasıyla birlikte, 20 yıldır çift dükkân şeklinde olan ve eski haliyle trafik sıkışıklığına sebebiyet veren dükkanların dağıtımı, noter eşliğinde kura çekimiyle gerçekleştirildi. Bu sayede esnafların 20 yıllık çilesi son buldu.

Geçtiğimiz aylarda Uşak Belediyesi Yeni Toptancı Hal Binasında, MERSİS sistemine geçerek, hal esnafının haklarını korumaya yönelik adım atan Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü hal esnafı için yine bir ilke imza attı.

Hijyeni ve vatandaşın sağlığını ön planda tutarak, denetimlerine aralıksız devam eden Zabıta İşleri Müdürlüğü, görev tanımı çerçevesinde esnafların haklarını korumaya yönelik uygulamalarına da aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda, 6. noter huzurunda yapıla kura çekiminde 20 yıldır çözüm bekleyen hal esnafının talebi yerine getirilmiş oldu. Öncesinde çift dükkân olarak yer alan hal binası, toptancı esnafın yerleşim ve ulaşım noktasında çeşitli sorunlar yaşamasına sebep oluyordu. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar’ın da katıldığı kura çekiminin ardından, Yeni Toptancı Hal Binası’na 9 adet çiftli dükkân geçişi sağlanarak, esnafın sorunu çözüldü.

Kura çekimine katılan esnaflar, 20 yıldır sorunun çözüme kavuşturulmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, Uşak Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR Mevlana'nın 746. Vuslat Yıldönümü Uşak'ta Unutulmadı Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI
uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi