Uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi

4-12-2019

Uşak Belediyesi Belediye Meclis kararına istinaden yeni hal binasının yapılmasıyla birlikte, 20 yıldır çift dükkân şeklinde olan ve eski haliyle trafik sıkışıklığına sebebiyet veren dükkanların dağıtımı, noter eşliğinde kura çekimiyle gerçekleştirildi. Bu sayede esnafların 20 yıllık çilesi son buldu.

Geçtiğimiz aylarda Uşak Belediyesi Yeni Toptancı Hal Binasında, MERSİS sistemine geçerek, hal esnafının haklarını korumaya yönelik adım atan Uşak Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü hal esnafı için yine bir ilke imza attı.

Hijyeni ve vatandaşın sağlığını ön planda tutarak, denetimlerine aralıksız devam eden Zabıta İşleri Müdürlüğü, görev tanımı çerçevesinde esnafların haklarını korumaya yönelik uygulamalarına da aralıksız devam ediyor. Bu doğrultuda, 6. noter huzurunda yapıla kura çekiminde 20 yıldır çözüm bekleyen hal esnafının talebi yerine getirilmiş oldu. Öncesinde çift dükkân olarak yer alan hal binası, toptancı esnafın yerleşim ve ulaşım noktasında çeşitli sorunlar yaşamasına sebep oluyordu. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar’ın da katıldığı kura çekiminin ardından, Yeni Toptancı Hal Binası’na 9 adet çiftli dükkân geçişi sağlanarak, esnafın sorunu çözüldü.

Kura çekimine katılan esnaflar, 20 yıldır sorunun çözüme kavuşturulmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek, Uşak Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ
uşak Belediyesi 20 Yıllık Çileye Son Verdi