UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

10-02-2020

Kentin kültürel, sanatsal ve sportif gelişimi için çeşitli projelerle adından sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi, düzenli aralıklarla basketbol, futbol, bowling, tenis, cirit ve voleybol turnuvaları düzenleyerek, sporseverlerden takdir topluyor.

Bu etkinliklerden biri olan, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada ilk kez voleybol oynanan yer olan Akmonia Antik Kentinin adını taşıyan ‘Akmonia Voleybol Turnuvası’ cumartesi günü Kalfa Spor Tesisleri’nde başladı.

70 başvurunun sonucunda 5 erkek, 4 kadın takımın katıldığı turnuvanın başlangıç maçı Hanspor ile Alpagu Spor arasında gerçekleşti. Gün boyunca 4 müsabakanın yapılacak olduğu turnuva 2 hafta boyunca devam edecek.

3 set şeklinde yüksek puan sistemiyle belirlenecek kazananlara, turnuva sonunda çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İlgili İçerikler: UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU
uşak BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI