UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

10-02-2020

Kentin kültürel, sanatsal ve sportif gelişimi için çeşitli projelerle adından sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi, düzenli aralıklarla basketbol, futbol, bowling, tenis, cirit ve voleybol turnuvaları düzenleyerek, sporseverlerden takdir topluyor.

Bu etkinliklerden biri olan, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada ilk kez voleybol oynanan yer olan Akmonia Antik Kentinin adını taşıyan ‘Akmonia Voleybol Turnuvası’ cumartesi günü Kalfa Spor Tesisleri’nde başladı.

70 başvurunun sonucunda 5 erkek, 4 kadın takımın katıldığı turnuvanın başlangıç maçı Hanspor ile Alpagu Spor arasında gerçekleşti. Gün boyunca 4 müsabakanın yapılacak olduğu turnuva 2 hafta boyunca devam edecek.

3 set şeklinde yüksek puan sistemiyle belirlenecek kazananlara, turnuva sonunda çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI