UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

10-02-2020

Kentin kültürel, sanatsal ve sportif gelişimi için çeşitli projelerle adından sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi, düzenli aralıklarla basketbol, futbol, bowling, tenis, cirit ve voleybol turnuvaları düzenleyerek, sporseverlerden takdir topluyor.

Bu etkinliklerden biri olan, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada ilk kez voleybol oynanan yer olan Akmonia Antik Kentinin adını taşıyan ‘Akmonia Voleybol Turnuvası’ cumartesi günü Kalfa Spor Tesisleri’nde başladı.

70 başvurunun sonucunda 5 erkek, 4 kadın takımın katıldığı turnuvanın başlangıç maçı Hanspor ile Alpagu Spor arasında gerçekleşti. Gün boyunca 4 müsabakanın yapılacak olduğu turnuva 2 hafta boyunca devam edecek.

3 set şeklinde yüksek puan sistemiyle belirlenecek kazananlara, turnuva sonunda çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÜYELİK İŞLEMLERİ KILAVUZU Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden Ömer Harmandalı Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi'nden Coşkun Torlak Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Arif Ersidar Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Mehmet Ali Kaya Uşak Merkez Bozkurt Mahallesi'nden Mehmet Uzan Uşak Merkez Işık Mahallesi'nden Hakkı Özkara Uşak Merkez Çınarcık Köyü'nden Naciye Erkek EGE BÖLGESİ'NİN İLK DİYABETLE YAŞAM MERKEZİ UŞAK'TA Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi'nden İzzet Mercan
uşak BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI