UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

10-02-2020

Kentin kültürel, sanatsal ve sportif gelişimi için çeşitli projelerle adından sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi, düzenli aralıklarla basketbol, futbol, bowling, tenis, cirit ve voleybol turnuvaları düzenleyerek, sporseverlerden takdir topluyor.

Bu etkinliklerden biri olan, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve dünyada ilk kez voleybol oynanan yer olan Akmonia Antik Kentinin adını taşıyan ‘Akmonia Voleybol Turnuvası’ cumartesi günü Kalfa Spor Tesisleri’nde başladı.

70 başvurunun sonucunda 5 erkek, 4 kadın takımın katıldığı turnuvanın başlangıç maçı Hanspor ile Alpagu Spor arasında gerçekleşti. Gün boyunca 4 müsabakanın yapılacak olduğu turnuva 2 hafta boyunca devam edecek.

3 set şeklinde yüksek puan sistemiyle belirlenecek kazananlara, turnuva sonunda çeşitli hediyeler takdim edilecek.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MAHALLE KONAKLARI, TAZİYE EVİ VE KURSLARDA Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor UŞAK BELEDİYESİ 4. TİYATRO FESTİVALİ'NE KATILACAK EKİPLER BELLİ OLDU Akmonia Voleybol Turnuvası'nda Ödüller Sahiplerini Buldu UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
uşak BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI