UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

31-10-2019

-Uşak Belediyesi ve Göztepe Üniforce Topluluğu Elele İsmetpaşa Caddesini Temizledi

Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesinde eğitim gören gençlerle  sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizlemişlerdi. Bu sefer ki temizlik adresi İsmetpaşa Caddesi Oldu.

Daha temiz bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda Uşak Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle beraber temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Göztepe Üniforce topluluğuyla belediye önünde bir araya gelen temizlik ekipleri İsmetpaşa Caddesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar , Hikmet Kahraman ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de katıldı.

Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktirle karşılandı.

Bir saat süren çalışmanın ardından, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği, Uşak’ın hemen her noktasına bu etkinlik vasıtasıyla da ulaşılacağı belirtilirken, etkinlik sayesinde vatandaşlarda da temiz çevre bilincinin sağlamlaşmasının sağlanacağını vurgulandı.

İlgili İçerikler: KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI KENT TARİH MÜZESİNDE KULLANILMAK ÜZERE AMPUL ALIMI ARTIK UŞAK'TA ARAÇLAR DAHA STERİL Uşak Belediyesi'nden Sokağa Çıkılmaması Hakkında Duyuru Uşak Belediyesi'nden Sağlık Çalışanlarına Alkışlı Sürpriz Uşak'ta Koronavirüse Karşı Termal Kameralı Önlem Uşak Belediyesi Uyardı: UŞAK'TA SAĞLIK TEDBİRLERİNE BİR YENİSİ EKLENDİ UŞAK BELEDİYESİ DÖRTYOL SOSYAL TESİSLERİNDEKİ MASALARIN TAMİRİNDE KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI DO UŞAK BELEDİYESİ DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI UŞAK'TA KAPSAMLI SAĞLIK TEDBİRLERİ
uşak belediyesi