UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

31-10-2019

-Uşak Belediyesi ve Göztepe Üniforce Topluluğu Elele İsmetpaşa Caddesini Temizledi

Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesinde eğitim gören gençlerle  sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizlemişlerdi. Bu sefer ki temizlik adresi İsmetpaşa Caddesi Oldu.

Daha temiz bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda Uşak Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle beraber temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Göztepe Üniforce topluluğuyla belediye önünde bir araya gelen temizlik ekipleri İsmetpaşa Caddesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar , Hikmet Kahraman ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de katıldı.

Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktirle karşılandı.

Bir saat süren çalışmanın ardından, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği, Uşak’ın hemen her noktasına bu etkinlik vasıtasıyla da ulaşılacağı belirtilirken, etkinlik sayesinde vatandaşlarda da temiz çevre bilincinin sağlamlaşmasının sağlanacağını vurgulandı.

İlgili İçerikler: Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir Moda Fest Tüm Hızıyla Devam Ediyor! UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun
uşak belediyesi