UŞAK BELEDİYESİ, GENÇLERLE YÜRÜTTÜĞÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

31-10-2019

-Uşak Belediyesi ve Göztepe Üniforce Topluluğu Elele İsmetpaşa Caddesini Temizledi

Uşak Belediyesi, Uşak Üniversitesinde eğitim gören gençlerle  sosyal sorumluluk projeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Memleketim Uşak projesi kapsamında ikametini Uşak’a aldıran Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri ile ele ele vererek, Hacıkadem Mesire Alanı’nı temizlemişlerdi. Bu sefer ki temizlik adresi İsmetpaşa Caddesi Oldu.

Daha temiz bir Uşak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda Uşak Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerle beraber temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Göztepe Üniforce topluluğuyla belediye önünde bir araya gelen temizlik ekipleri İsmetpaşa Caddesi’nin temizliğini gerçekleştirdi.

Etkinliğe Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar , Hikmet Kahraman ve Temizlik İşleri Müdürü Fatih Öztürk de katıldı.

Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da taktirle karşılandı.

Bir saat süren çalışmanın ardından, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği, Uşak’ın hemen her noktasına bu etkinlik vasıtasıyla da ulaşılacağı belirtilirken, etkinlik sayesinde vatandaşlarda da temiz çevre bilincinin sağlamlaşmasının sağlanacağını vurgulandı.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA YARDIM ELİ UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ UŞAK'TA BİR İLK OLAN ÇOCUK BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE 3500 ÇOCUK HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ UŞAK BELEDİYESİ 10 HAL DÜKKANINI 10 YILLIĞINA İHALE USULÜ KİRAYA VERECEK Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR
uşak belediyesi