UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ

6-03-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü münasebetiyle, Belediyede görev yapan kadın personellerin Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak çalışma alanlarında bizzat ziyaret eden Başkan Çakın,  özveriyle çalışan kadın personellerin bu anlamlı ve değerli günlerini kutlayarak  çiçek takdim etti.

Mesailerine bu sürprizle başlayan personeller, zarif ve düşünceli davranışından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Çakın’a günlerini unutmadıkları ve kendilerini değerli hissettirdikleri için teşekkür etti.

‘’Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadınların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Belediyemizde çalışan tüm kadın personelimize emekleri ve gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınlarımızın  8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" diyen başkan Çakın,  personellerin talep ve isteklerini de dinledi.

İlgili İçerikler: UŞAK'TA EĞLENCENİN ADRESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ OLDU Uşak Merkez Cumhuriyet Mahallesi'nden Mehmet Gündüz UŞAK'IN KADINLARI TİYATRONUN ÜNLÜ İSMİ ÜMMİYE KOÇAK İLE BİR ARAYA GELDİ 11. EGE TİYATROLAR BİRLİĞİ BULUŞMASI UŞAKTA GERÇEKLEŞTİ UŞAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK MARKET MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI GENÇ KUŞAK BİR TURNUVAYA DAHA İMZA ATTI GENÇ KUŞAK FİNAL HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA BAŞKAN ÇAKIN: UŞAK'A DEĞER KATMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Seyfettin Altın UŞAK'A DEĞER KATACAK PROJELER BİR BİR YÜKSELİYOR
uşak BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ