UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ

6-03-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü münasebetiyle, Belediyede görev yapan kadın personellerin Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak çalışma alanlarında bizzat ziyaret eden Başkan Çakın,  özveriyle çalışan kadın personellerin bu anlamlı ve değerli günlerini kutlayarak  çiçek takdim etti.

Mesailerine bu sürprizle başlayan personeller, zarif ve düşünceli davranışından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Çakın’a günlerini unutmadıkları ve kendilerini değerli hissettirdikleri için teşekkür etti.

‘’Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadınların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Belediyemizde çalışan tüm kadın personelimize emekleri ve gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınlarımızın  8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" diyen başkan Çakın,  personellerin talep ve isteklerini de dinledi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SAĞLIKLI YAŞAMA TEŞVİK HEDİYESİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA KADİR GECESİ İKRAMI Zeyilname 3 Uşak Belediyesi Yayalaştırılan Sokaklar Mimarlık-Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışması UŞAKTA MİNİKLER SABAHA UŞAK BELEDİYESİ'NİN SÜRPRİZİYLE UYANDI Uşak Belediyesi'nden Renkli Etkinlik UŞAK BELEDİYESİ'NDEN NORMALLEŞME SÜRECİNE DEZENFEKTE DESTEĞİ
uşak BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ