UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ

6-03-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü münasebetiyle, Belediyede görev yapan kadın personellerin Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak çalışma alanlarında bizzat ziyaret eden Başkan Çakın,  özveriyle çalışan kadın personellerin bu anlamlı ve değerli günlerini kutlayarak  çiçek takdim etti.

Mesailerine bu sürprizle başlayan personeller, zarif ve düşünceli davranışından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Çakın’a günlerini unutmadıkları ve kendilerini değerli hissettirdikleri için teşekkür etti.

‘’Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadınların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Belediyemizde çalışan tüm kadın personelimize emekleri ve gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınlarımızın  8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" diyen başkan Çakın,  personellerin talep ve isteklerini de dinledi.

İlgili İçerikler: UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden ​Himmet Yıldırım UŞAK YENİ BİR PİKNİK ALANI KAZANIYOR TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Ayşe Yılmaz UŞAK KIRAÇ İLE COŞTU Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU UŞAK'TA 100. YIL COŞKUYLA KUTLANIYOR
uşak BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ