UŞAK BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ

6-03-2020

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, 8 Mart Dünya  Kadınlar Günü münasebetiyle, Belediyede görev yapan kadın personellerin Kadınlar Gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak çalışma alanlarında bizzat ziyaret eden Başkan Çakın,  özveriyle çalışan kadın personellerin bu anlamlı ve değerli günlerini kutlayarak  çiçek takdim etti.

Mesailerine bu sürprizle başlayan personeller, zarif ve düşünceli davranışından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mehmet Çakın’a günlerini unutmadıkları ve kendilerini değerli hissettirdikleri için teşekkür etti.

‘’Kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadınların elinin değdiği tüm çalışmalar kendini fark ettiriyor. Belediyemizde çalışan tüm kadın personelimize emekleri ve gösterdikleri gayretler için ayrıca teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınlarımızın  8 Mart Kadınlar gününü kutluyorum" diyen başkan Çakın,  personellerin talep ve isteklerini de dinledi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ ZÜMRA KADINLARI ARTIK YÖRESEL ÜRÜNLER ÇARŞISI'NDA DA OLACAK UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI
uşak BELEDİYESİ KADIN PERSONELLERİNE BAŞKANDAN SÜRPRİZ