Uşak Belediyesi Kara Kışa Hazır

22-01-2018

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan birim müdürleriyle toplantı yaparak faaliyetlere ilişkin raporlamaları aldı. Cahan, etkisini arttıracak kış koşullarına yönelik tüm önlemlerin hazır olduğunu kaydetti.

Cahan’ın başkanlığında gerçekleştirilen müdürler toplantısında 23 birim müdürünün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, İsmail Ünal, Mustafa Dayıoğlu, Nurullah Furuncu ve Serdar Zengin yer aldı. Yapılması planlanan ve tamamlanan projeler konuşuldu. Şehirdeki değişimin hızlanması, hizmetin daha kapsamlı olması adına fikirlerin paylaşıldığı toplantıda kışın gelişiyle ilgili hazırlıklar da konuşuldu.

Zorlu kış şartlarına karşı hazırlıkların yapıldığını belirten Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak’ta yaşanacak iklimsel gelişmelerin takipçisiyiz. Dev araç filomuz ve 24 saat süreyle görevi başındaki personelimizle günlük hayatta aksaklık yaşanmaması adına tüm tedbirlerimizi aldık.” dedi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişine ilişkin hazırlıklar değerlendirildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU Ekrem Karahan AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET Eşme/Karacaömerli Köyünden, Dudu Yılmaz ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK Karahallı/Külköy Köyünden, Halime Yaşar Hasan Kara Mehmet Karagöz DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
uşak uşak belediyesi nurullah cahan kış hazırlığı müdürler toplantısı