Uşak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Etkinlikler Düzenledi

25-04-2017

Uşak Belediyesi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV)’nin doğum haftası olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle vatandaşlara gül dağıtılırken, gül suyu şerbeti ve lokma da ikram edildi.

Kutlu Doğum Haftası Uşak’ta hafta boyunca değişik etkinlik ve programlar ile kutlanırken Uşak Belediyesi Tiritoğlu Parkı’nda kurulan stantda vatandaşlara gül dağıtıldı. Etkinlikte ayrıca gül şerbeti ve lokmada ikram edildi. Kurulan stantda vatandaşlara kendi elleri ile gül dağıtan Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a eşi Halime Cahan ve AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul’da eşlik etti.

Böylesine önemli bir haftayı ismine yakışır bir şekilde yaşatmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gülün Efendimiz (S.A.V)’i temsil ettiğini söyledi. Cahan, “Bu hafta şüphesiz çok anlam içeren özel bir haftadır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’nın Dünyaya gelişinin kutlandığı mübarek günlerdeyiz. Maneviyatı dolu dolu olan bu günleri en iyi şekilde kutlamak hedefindeyiz. Efendimizi simgeleyen gülleri de vatandaşlarımıza dağıtarak bu günlerin anlamını hissetmek istedik. Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tekrardan tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Uşak İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ise, “Kutlu doğum haftası sebebiyle Uşak Belediyesi ve Nurullah Başkanımız öncülüğünde bugün vatandaşlarımızı gül dağıtıyoruz. Aynı zamanda gül suyu şerbeti ve lokma ikramımızda var. Bu mübarek günleri ve haftaları kendine yakışır bir şekilde kutlamak bizim en önemli vazifemizdir. Rabbim nice böyle haftalara bizleri ulaştırır İnşallah. Tüm müslüman kardeşlerimizin kutlu doğum haftasını da kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Son Düzenlemeler: 27 Nisan, 2017
İlgili İçerikler: UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI FUTBOLDA ÖZLENEN TABLO UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan Gül kutlu doğum haftası