UŞAK BELEDİYESİ MASA TENİSİ TURNUVASI TAMAMLANDI

24-11-2019

UŞAK BELEDİYESİ MASA TENİSİ TURNUVASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce organize edilen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.Yoğun katılımın gözlendiği turnuvada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Sportif faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 23-24 Kasım 2019 tarihlerinde yapılan Masa Tenisi Turnuvası ile 8 kategoride 106 sporcuyu bir araya getirdi.

23 Kasım tarihinde Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yalçın’ın katılımıyla Yeni Kapalı Spor Solunda açılışı yapılan turnuva, nefes kesen müsabakalara sahne oldu.

Açılışta genç bir sporcuyla kısa bir maç yapan Yalçın, turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Turnuvanın ikinci günündeyse Yarı Final ve Final Müsabakaları yapıldı. Saat 10:00’da başlayıp gün boyu devam eden müsabakalar sonunda rakiplerini yenerek bir adım öne çıkan sporculara ödülleri takdim edildi. Müsabakaları izlemek için gelen Uşaklı Milli Karateciler ve Türkiye Şampiyonları Emre Güngör ve Aziz Çiloğlu’na da ödül takdim edildi. Turnuvada olduğu için bizzat salonda bulunamayan Aziz Çiloğlu’nun ödülünü vekaleten İl temsilcisi Dinçer Güngör aldı.

24 Kasım olması münasebetiyle öğretmen olan hakemler Ali Kozak, Ahmet Gök, Emine Kaya, Aykut Erbil, Özgür Kiraz, Osman Çarpar ve sporcu öğretmen Özcan Taşdemir’e de hediyeler verildi ve bu anlamlı günleri kutlandı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN ÇAKIN’IN ELİNDEN ALDI

Çekişmeli anların yaşandığı turnuvanın yarı final ve final müsabakalarını izleyenler arasında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da vardı. Başlama saatinde salonda bulunan Başkan Çakın sporculardan biriyle kısa bir maç da yaptı. Turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğu belirten Başkan Çakın, Uşak’ı sporla, sanatla anılan bir şehir haline getirmek için bugüne kadar olduğu bundan sonra da çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, katılan tüm sporcuları tebrik edip bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diledi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından, Başkan Çakın ve Belediye Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Regaip Emre Hazar dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

İki gün süren turnuvada dereceye girenlerin isimleri şu şekilde sıralandı.

Küçük Kızlar

3: Ümran Karakuş

2: Merve Çırak

1: Şefika Yeşildağ