Uşak Belediyesi personeli bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti

20-04-2018

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde şoför olarak çalışan Ali Cengiz görev esnasında bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti. Örnek davranışta bulunan Cengiz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından bir haftalık tatille ödüllendirildi.

Uşak Belediyesi’nde çalışan araç şoförü Ali Cengiz, gece saatlerinde görev yaptığı esnada bir cüzdan buldu. Cengiz, içerisindeki para miktarına dahi bakmaksızın bağlı bulunduğu Belediye Başkan Yardımcısına cüzdanı teslim etti. Daha sonra polis eşliğinde tutulan tutanak ile cüzdan sahibine ulaştırılmak üzere emniyet yetkililerine verildi.

Onurlu davranışı nedeniyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın misafiri olan Cengiz, “İçine baktığımızda para olduğunu gördük. Doğrudan cüzdanı amirlerimize teslim ettik. Bu güne kadar böyle bir paraya ihtiyacımız olmadı. Çoluğumuza, çocuğumuza haram lokma yedirmedik.” dedi. İçerisindeki para miktarını bilmediğini ve cüzdanı bulur bulmaz teslim ettiklerini dile getiren Ali Cengiz, Türk Milletinin bu tür konularda duyarlı olduğunu söyledi.

GÜZEL DAVRANIŞ BİR HAFTALIK TATİLLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Cüzdanı yetkililere teslim eden Belediye personelini makamında misafir eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan teşekkürlerini iletti. Anadolu insanının ferasetli olduğunu ve helal lokmayı gözeten bir kimliğe sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Böyle bir personele sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimiz emin ellerde. Personelimiz dört maaş tutarındaki parayı hiçbir kuruşuna dokunmadan emniyet yetkililerimize teslim etti. Biz bu tür nitelikli personelle çalışmaktan, Uşak halkına hizmet vermekten dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

Bu ulvi davranışı nedeniyle Uşak Belediyesi personelinin bir haftalık tatille ödüllendirildiğini ifade eden Cahan Uşak’ın emin ellerde olduğunun altını çizdi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Gayrimenkul Satış İhalesi İlanı-03/02/2022 UŞAK BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Ganime Erkinsoy Uşak Merkez Bölme Mahallesi'nden İbrahim Ertürk Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Namık Özköse GENÇ KUŞAK DOĞA KEŞFİNDE Sivaslı Hacım Köyünden Halime Uşak Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'den Mithat Cengiz Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Emine Sağdemir UŞAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ MARKETLERİ DENETLEDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temizlik işçisi para 6 bin