Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu İzleyicileriyle Buluştu

27-11-2016

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu İzleyicileriyle Buluştu

“ Canavar Sofrası “ İzleyenler Tarafından Büyük Beğeni Kazandı.

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sergilediği  “Canavar Sofrası” adlı tiyatro oyunu izleyicilerinden tam not aldı. Başkan Nurullah Cahan, ‘Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Uşak Belediyesi’nin kurduğu Şehir Tiyatrosu başarılı işlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce çocuk yaş gruplarının gösterileri ile büyük beğeni toplayan tiyatro oyunlarına, bu kez de genç yaş gruplarının hazırlamış olduğu “Canavar Sofrası” oyunu eşlik etti. 7’den 70’e ekip oyuncularına sahip olan Şehir Tiyatrosu, etkileyici oyunları ile vatandaşların takdirini kazandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve yaklaşık 2 saat süren oyuna; Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ ve Erol Korkmaz, Uşak Belediyesi daire müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Sanata desteklerimiz devam edecek

Tiyatro oyunundan sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Şehir Tiyatrosu’nda her yaştan oyuncunun olduğuna dikkat çekti. Başkan Cahan, “Bugün genç arkadaşlarımızın Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu bünyesinde hazırlamış olduğu oyuna katıldık. Tiyatro ekibimiz yaklaşık 2 aydır ailelerinden ve işlerinden fedakârlık yaparak bu görsel şovu bize izlettirdiler. Uşak’ta sanatı geliştirmek adına taşın altına elimizi koyduk. Görüyoruz ki ne denli güzel iş yaptığımız ortadadır. Bizler daima sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz. Başta hocamız olmak üzere tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz “  ifadesini kullandı.

Hep birlikte güzel oyunlara devam

Tiyatro Eğitmeni Murat Çubukçu ise, “Bugün bizleri burada yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve en başından beri desteklerini bizlerden esirgemeyen Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a teşekkür ederiz. Belediyemizin katkılarıyla bu tür oyunlarımız devam edecek. Uşak’ta sanatı güzel yerlere getirmek için bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Sergilenen oyunun ardından Belediye Başkanı Nurullah Cahan, tiyatro eğitmeni Murat Çubukçu’ya çiçek takdim etti ve günün anısına tüm ekiple hatıra fotoğrafı çekildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ŞEHİRİÇİ OTOBÜSLERDE KARTLI SİSTEM KURULUMU BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI
uşak belediyesi nurullah cahan marka şehirler sanat şehir tiyatrosu yeni uşak sanatçı canavar sofrası