Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu 'Milletin Dirilişi'ni Sahneleyecek

13-07-2017

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz'u konu alan "Milletin Dirilişi" tiyatrosu yarın sahneye taşınacak.

Kurulduğu günden bu yana yaklaşık bir buçuk yıllık süreçte çeşitli ödülleri şehre kazandıran ve başarılı oyunlara imza atan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 15 Temmuz darbe girişimini konu alan yeni bir oyunu sahneye taşıyacak.

Metin yazarlığından sahne düzenine kadar tamamını Şehir Tiyatrosu ekibinin yaptığı ve yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonucu sahneye çıkmaya hazır olan oyunda 25 kişilik bir ekip oyunu sahneleyecek.

Toplamda 13 sahneden oluşan tek perdelik "Milletin Dirilişi" oyunu yarın halkın karşısına çıkacak.

15 Temmuz anma programları kapsamında, Uşak Belediyesi tarafından kent meydanında düzenlenen etkinlerde sahneye taşınacak olan "Milletin Dirilişi" oyunu 80'lerden bu yana darbelerin verdiği zararı anlatacak.

Bir saatin üzerinde sürecek olan oyunun finalindeyse Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş şiiri okunacak.

İlgili İçerikler: GENÇ KUŞAK'LA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR UŞAK BELEDİYESİ'NDEN "FARKINDALIK SÜRPRİZİ" GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAYACAK HEDİYE Uşak Merkez Sorkun Köyünden Neslihan Yılmaz Uşak Merkez Durak Mahallesinden Nazife Yıldırım Uşak Merkez Işık Mahallesinden Zeynep Özkamit UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖDÜLLÜ GERİ DÖNÜŞÜM TASARIM YARIŞMASI Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi
uşak uşak belediyesi nurullah cahan şehir tiyatrosu milletin dirilişi