Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor

26-02-2020

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları Hayatında Tiyatro İzlemeyen Çocuklarla Buluştu

Uşak Belediyesi sanatın 7’den 70’e tüm kente dokunmasını ve Uşak’ın sanatla buluşmasını sağlayan sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak “Şehrimde Sanat” projesine imza atan Uşak Belediyesi, bünyesindeki kültür ve sanat topluluklarıyla ilçelere giderek çeşitli etkinlikleri sahneye taşıyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde Kocamın Nişanlısı’ yetişkin oyunu ve ‘Medusa Müzikali’ çocuk oyunu ile tiyatro severlerle buluşan Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Şehir Tiyatroları bu kez rota değiştirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği ve büyük beğeni toplayan oyunlar, Uşak Belediyesi’nin “Şehrimde Sanat” projesiyle bu kez ilçelerde sahneye taşınıyor.Projenin ilk durağı ise Uşak’a bağlı Karahallı ilçesi oldu.

Karahallı ilçesinde 21/22 Şubat tarihlerinde yeniden sahne alan ‘Medusa Müzikali’ ile ‘Kocamın Nişanlısı’ oyunlarına ilgi oldukça yüksekti. Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu ve İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Yavuz’un destekleriyle, Karahallı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda iki seans halinde izleyicisiyle buluşan çocuk oyunu binden fazla miniğe ulaştı.

İlk seans köy okullarındaki öğrencilerin katılımı ile düzenlenirken, birçok çocuk hayatında ilk defa tiyatroyla buluştu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, düzenlenen etkinlik ve kendilerine yaşatılan mutluluk nedeniyle Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini sundu.

22 Şubat tarihinde gerçekleştirilen yetişkin oyunu ise yaklaşık dört yüz kişi tarafından izlendi. Büyük beğeni ve alkış toplayan oyun seyirciden tam not aldı.

“Şehrimde Sanat” etkinliklerinin, şehrin diğer dört ilçesinde de hız kesmeden gerçekleştirileceği bildirildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi tiyatro mehmet çakın şehrimde sanat