UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

8-02-2020

Uşak Belediyesi tarafından alınan kar önlemleri kapsamında sokak hayvanları da unutulmadı. Uşak Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem şehir içine hem de kırsal bölgelerdeki belirli noktalara kuru mama bıraktı.

Dün akşam saatlerindeki kar yağışı ile birlikte şehir genelinde alınan önlemlerin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar da arttırıldı. Uşak Belediyesi tarafından daha önceden sokak hayvanları için yerleştirilen barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek yerlere ilave olarak sokak hayvanlarının toplandığı bazı noktalara da mama bırakıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada; Veterinerlik İşleri Müdürlüğünce sokakta yaşayan hayvanlar için kent merkezi ve mücavir alanlarda birçok noktaya kuru mama bırakıldığı, soğuk havalarda aç kalan hayvanların daha fazla ölüm riski taşıdığı belirtilirken, vatandaşların aç ve bakıma muhtaç sokak hayvanı gördükleri taktirde alo 153 üzerinden belediyeye ulaşmaları rica edildi.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Durak Mahallesinden Bayram Aydemir Uşak Ulubey Camikebir Mahallesinden Ayşe Uslu Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video Uşak Belediyesi, Şehre Yeni İçme Suyu Kaynakları Arıyor Uşak Merkez Karakuyu Köyünden İmine Yıldrım Uşak Banaz Büyükoturak Köyünden Ayşe Duman Uşak Banaz Yazıtepe Köyünden Fatma Yağcı Uşak Merkez Kuyucak Mahallesinden Yaşar Akgören Uşak Merkez kurtuluş Mahallesinden Mustafa İlhan Kocaoğlu Uşak Merkez İlyaslı Köyünden Nazlı Açıkgöz
uşak BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI