UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

8-02-2020

Uşak Belediyesi tarafından alınan kar önlemleri kapsamında sokak hayvanları da unutulmadı. Uşak Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem şehir içine hem de kırsal bölgelerdeki belirli noktalara kuru mama bıraktı.

Dün akşam saatlerindeki kar yağışı ile birlikte şehir genelinde alınan önlemlerin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar da arttırıldı. Uşak Belediyesi tarafından daha önceden sokak hayvanları için yerleştirilen barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek yerlere ilave olarak sokak hayvanlarının toplandığı bazı noktalara da mama bırakıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada; Veterinerlik İşleri Müdürlüğünce sokakta yaşayan hayvanlar için kent merkezi ve mücavir alanlarda birçok noktaya kuru mama bırakıldığı, soğuk havalarda aç kalan hayvanların daha fazla ölüm riski taşıdığı belirtilirken, vatandaşların aç ve bakıma muhtaç sokak hayvanı gördükleri taktirde alo 153 üzerinden belediyeye ulaşmaları rica edildi.

İlgili İçerikler: Uşak Eşme İlçesinden Sultan Dalkıran Uşak Merkezdan Süleyman Güler Uşak'ta 40 Yıllık Hasret Son Buldu UŞAK BELEDİYESİ'NDEN MAHALLERDE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK Uşak Merkez'den Mehmet Sarı Sokak Hayvanlarıyla ilgili bir yenilik daha Uşak'ta Kara Sinekle Mücadelede Yeni Dönem UŞAK BELEDİYESİ'NDEN TEMEL HİZMETE YENİ VİZYON Uşak'ta 15 Temmuz Destanı Anıldı UŞAK BELEDİYESİ 15 TEMMUZ DESTANINI NOTALARDA YAŞATTI
uşak BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI