UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

8-02-2020

Uşak Belediyesi tarafından alınan kar önlemleri kapsamında sokak hayvanları da unutulmadı. Uşak Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem şehir içine hem de kırsal bölgelerdeki belirli noktalara kuru mama bıraktı.

Dün akşam saatlerindeki kar yağışı ile birlikte şehir genelinde alınan önlemlerin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar da arttırıldı. Uşak Belediyesi tarafından daha önceden sokak hayvanları için yerleştirilen barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek yerlere ilave olarak sokak hayvanlarının toplandığı bazı noktalara da mama bırakıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada; Veterinerlik İşleri Müdürlüğünce sokakta yaşayan hayvanlar için kent merkezi ve mücavir alanlarda birçok noktaya kuru mama bırakıldığı, soğuk havalarda aç kalan hayvanların daha fazla ölüm riski taşıdığı belirtilirken, vatandaşların aç ve bakıma muhtaç sokak hayvanı gördükleri taktirde alo 153 üzerinden belediyeye ulaşmaları rica edildi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi Uşak Merkez Çevre Mahallesinden Ahmet Ömür Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Hatice Kaşıkçı Doğa Sever Emekli Albaydan Uşak'a Jest Uşak Belediyesi'nden Çocuklara Büyük Müjde Uşak Merkez Aybey Mahalesinden Hüseyin İnan Toptaş En İyi Proje Artık Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Tevfik Han
uşak BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI