UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

8-02-2020

Uşak Belediyesi tarafından alınan kar önlemleri kapsamında sokak hayvanları da unutulmadı. Uşak Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem şehir içine hem de kırsal bölgelerdeki belirli noktalara kuru mama bıraktı.

Dün akşam saatlerindeki kar yağışı ile birlikte şehir genelinde alınan önlemlerin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar da arttırıldı. Uşak Belediyesi tarafından daha önceden sokak hayvanları için yerleştirilen barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek yerlere ilave olarak sokak hayvanlarının toplandığı bazı noktalara da mama bırakıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada; Veterinerlik İşleri Müdürlüğünce sokakta yaşayan hayvanlar için kent merkezi ve mücavir alanlarda birçok noktaya kuru mama bırakıldığı, soğuk havalarda aç kalan hayvanların daha fazla ölüm riski taşıdığı belirtilirken, vatandaşların aç ve bakıma muhtaç sokak hayvanı gördükleri taktirde alo 153 üzerinden belediyeye ulaşmaları rica edildi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI