UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

8-02-2020

Uşak Belediyesi tarafından alınan kar önlemleri kapsamında sokak hayvanları da unutulmadı. Uşak Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem şehir içine hem de kırsal bölgelerdeki belirli noktalara kuru mama bıraktı.

Dün akşam saatlerindeki kar yağışı ile birlikte şehir genelinde alınan önlemlerin yanı sıra sokak hayvanlarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar da arttırıldı. Uşak Belediyesi tarafından daha önceden sokak hayvanları için yerleştirilen barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını giderecek yerlere ilave olarak sokak hayvanlarının toplandığı bazı noktalara da mama bırakıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada; Veterinerlik İşleri Müdürlüğünce sokakta yaşayan hayvanlar için kent merkezi ve mücavir alanlarda birçok noktaya kuru mama bırakıldığı, soğuk havalarda aç kalan hayvanların daha fazla ölüm riski taşıdığı belirtilirken, vatandaşların aç ve bakıma muhtaç sokak hayvanı gördükleri taktirde alo 153 üzerinden belediyeye ulaşmaları rica edildi.

İlgili İçerikler: UŞAK'IN GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI RAPORU HAZIRLANIYOR GENÇ KUŞAK'LA KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMIYOR UŞAK BELEDİYESİ'NDEN "FARKINDALIK SÜRPRİZİ" GENÇ KUŞAK'TAN UŞAK'A YEŞİL HAZİNE Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği UŞAK BELEDİYESİ'NDEN UNUTULMAYACAK HEDİYE Uşak Merkez Sorkun Köyünden Neslihan Yılmaz Uşak Merkez Durak Mahallesinden Nazife Yıldırım Uşak Merkez Işık Mahallesinden Zeynep Özkamit UŞAK BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖDÜLLÜ GERİ DÖNÜŞÜM TASARIM YARIŞMASI
uşak BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI