​Uşak Belediyesi Takımına Sahip Çıktı

11-04-2016

Uşak Belediyesi Takımına Sahip Çıktı

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Sportif Basketbol Takımı’na her zaman destek verdiklerini ve başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Uşak Sportif- Türk Telekom Süper Toto Basketbol maçı Uşak Sportif Basketbol Takımı’yla oynanan Pınar Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynandı. Parkede boş tribünlere oynayan Uşak Sportif Basketbol takımı kendisini yürekleri ve dualarıyla destekleyen taraftarıyla 95-79 kazanmasını bildi. Takımını yalnız bırakmayan Uşak Belediyesi ise taraftarıyla tek yürek olma adına bir etkinlik gerçekleştirdi. Uşak Belediyesi Hizmet Binası önüne dev ekranlar kurularak hep birlikte taraftarlarla maç izlendi. Takımın kazanmasıyla coşkulu ve görülmeye değer dakikalar kazandı. Uşak Belediyesi’nn organizasyonu Türkiye Basketbol Federasyonu Spor Toto Basketbol Ligi facebook adresinden ise örnek olarak gösterildi.

Her daim yanlarındayız

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Takımımızın en iyi yerlerde olması için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. Cahan, “Takımımız Anadolu’nun örnek gösterilen başarılı takımlarından birisidir. Bu sezon Avrupa hedefini kendine koyan takımımız bu uğurda dev denilecek takımları diz çöktürmektedir. Nitekim son oynan Pınar Karşıyaka maçında da istediğimiz sonucu aldık. Fakat maalesef maçın ardından haksız yere seyircisiz oynama cezası verdiler. Bizde bu konuda takımımızın yanında yer almak için bu şekilde bir etkinlik gerçekleştirdik” ifadesini kullandı.

Tek yürek olduk

Belediye olarak bundan sonra da Uşak Sportif Basketbol Takımı’na desteklerin devam edeceğini aktaran Cahan, “Yaptığımız organizasyon ses getirdi. Hep brilikte tek yürek dua ederek izlediğimiz maçta takımımız bizlerin yüzünü güldürdü. Takımımızın yanında olmak için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA YARDIM ELİ UŞAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINDA ÖZEL YUVALAR YERLEŞTİRDİ UŞAK BELEDİYESİ 10 HAL DÜKKANINI 10 YILLIĞINA İHALE USULÜ KİRAYA VERECEK Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi
uşak belediyesi nurullah cahan destek uşak sportif basketbol telekom dualar