UŞAK BELEDİYESİ TASAVVUF MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NDAN MEVLİD KANDİLİ'NE ÖZEL KONSER

8-11-2019

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Mevlid Kandili’ne özel bir konser düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.30’ta başlayan ‘Hakk’a Niyaz Tasavvuf Konseri, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Yalçın, Zeynep Ceylaner, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Ak Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Enes Kale ve Tasavvuf Müziği seven Uşaklıların katılımıyla gerçekleşti.

Her türlü sanatsal ve kültürel etkinlikleri Uşaklılarla buluşturan Uşak Belediyesi, bünyesinde kurduğu çeşitli müzik topluluklarıyla konserlerine devam ediyor. Mevlid-i Nebi Haftasına girilmesiyle birlikte, Tasavvuf Musikisi’nin en güzel örneklerinin icra edildiği Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun ‘Hakk’a Niyaz Tasavvuf’ konserine Uşaklılar yoğun ilgi gösterdi.

Özel gün ve haftalarda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Uşaklılardan takdir toplayan Uşak Belediyesi, Mevlid Kandili’ne özel bir konser düzenledi. Uşak Belediyesi tarafında kurularak, ilk konserini Atatürk Kültür Merkezi’nde Uşaklıların beğenisine sunan, 6 sazende, 5 hanende, 1 topluluk şefinden oluşan Tasavvuf Müziği Topluluğu’nu, kasideler, ney ve tambur taksimleriyle Uşaklılara unutulmaz bir gece yaşattı. “Hakk’a Niyaz Tasavvuf” konseri yaklaşık 2 saatin sonunda dualarla son buldu.

Konser sonunda konuşmasına günün anlam önemine vurgu yaparak başlayan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak’ı kültür ve sanat şehri haline getirmeye kararlı olduklarını ve Uşak Belediyesi’nin bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Tüm vatandaşların ve İslam Aleminin yarınki mübarek Mevlid Kandilini en içten duygularıyla tebrik eden Başkan Çakın, orkestra şefi Muhammed Sait Karabacak’a, orkestra elemanlarına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

‘Hakk’a Niyaz Konseri’ Başkan Çakın’ın topluluk şefine ve topluluk elemanlarına çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İlgili İçerikler: "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI Uşak Merkez İkisaray Mahallesinden Emine Yılmaz Uşak'ın değerleri Amfi Tiyatro'da Devleşti UŞAK'TA SÜPERMOTO HEYECANI BAŞLIYOR UŞAK MÜZİK DOLU BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRDİ Uşak Merkez Durak Mahallesinden Ferhat Barış HASRET SON BULUYOR UŞAK'IN SESLERİ SAHNEYLE BULUŞUYOR
uşak