Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

1-11-2018

Uşak Belediyesi tarafından daha güzel ve daha temiz Uşak için hizmete sunulan yeni yer üstü çöp konteynerleri Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelerinede yerleştirildi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan yeni çöp konteynerleri kentin farklı bölgelerine yerleştirildi. 100 adet daha yerleştirilen çöp konteynerleri modern görünümüyle doğaya uyum sağlarken, stardart ölçülerdeki 6 çöp konteynerin aldığı çöpü tek konteynerde topluyor. Kullanımı oldukça kolay olan yeni çöp konteynerleri kötü kokuyu engelliyor, trafiği tehlikeye atmıyor vegeceleriÇaçaadı verilen özel araçlarla toplanıyor.

Son olarak Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelere yerleştirilen yeniçöp konteynerleri, kısa süre önceUşak Belediyesi ekiplerince yerleştirildi. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafındankolay kullanımı ve modern görünüşüyle hizmete sunulan konteynerler, halkın taleplerine cevap verirken, daha temiz ve sağlıklı Uşak imajına da katkı sağlıyor.

Ünal; Modern Çöp Konteynerleri Tüm Uşak’a Yayılıyor

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal yapılan çalışmalarla ilgili; ‘’ Mahallerimizde ve sokaklarımızda vatandaşlarımızı rahatsız eden kötü kokuları engellemek, miktopların yayılmasını önlemek ve daha nizami bir görüntüyü şehrimize kazandırmak için başlattığımız konteyner yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar farklı mahallelerimize 400 konteyner yerleştirdik. Vatandaşımız da bu çalışmadan son derece memnun. Çünkü bu konteynerlar diğerlerine göre daha işlevsel. Kötü kokuları engelliyor, trafiği riske atmıyor, görüntü olarak da modern şehir yaşantısına uyum sağlıyor. Temiz bir Uşak için tüm ekiplerimiz sokak sokak çalışmalarını sürdürüyor, sürdürmeye devam edecek.’’ Şeklinde konuşarak bu çalışmanın tüm şehre yayılacağı müjdesini verdi.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA İLİMİZİN ÇEŞİTLİ CADDE VE SOKAKLARINDA TRAFİĞE KAPALI BÖLGELERDE BULUNAN BARİYERLER İÇİN ASMA KİLİT UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI FUTBOLDA ÖZLENEN TABLO UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA YARDIM ELİ UŞAK'TA BİR İLK OLAN ÇOCUK BİLİM SANAT ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE 3500 ÇOCUK HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temiz temizlik işleri