Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Daha Temiz Uşak İçin Çalışmalarına Devam Ediyor

1-11-2018

Uşak Belediyesi tarafından daha güzel ve daha temiz Uşak için hizmete sunulan yeni yer üstü çöp konteynerleri Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelerinede yerleştirildi.

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanıma sunulan yeni çöp konteynerleri kentin farklı bölgelerine yerleştirildi. 100 adet daha yerleştirilen çöp konteynerleri modern görünümüyle doğaya uyum sağlarken, stardart ölçülerdeki 6 çöp konteynerin aldığı çöpü tek konteynerde topluyor. Kullanımı oldukça kolay olan yeni çöp konteynerleri kötü kokuyu engelliyor, trafiği tehlikeye atmıyor vegeceleriÇaçaadı verilen özel araçlarla toplanıyor.

Son olarak Mehmet Topaç Bulvarı, Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgelere yerleştirilen yeniçöp konteynerleri, kısa süre önceUşak Belediyesi ekiplerince yerleştirildi. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafındankolay kullanımı ve modern görünüşüyle hizmete sunulan konteynerler, halkın taleplerine cevap verirken, daha temiz ve sağlıklı Uşak imajına da katkı sağlıyor.

Ünal; Modern Çöp Konteynerleri Tüm Uşak’a Yayılıyor

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal yapılan çalışmalarla ilgili; ‘’ Mahallerimizde ve sokaklarımızda vatandaşlarımızı rahatsız eden kötü kokuları engellemek, miktopların yayılmasını önlemek ve daha nizami bir görüntüyü şehrimize kazandırmak için başlattığımız konteyner yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu güne kadar farklı mahallelerimize 400 konteyner yerleştirdik. Vatandaşımız da bu çalışmadan son derece memnun. Çünkü bu konteynerlar diğerlerine göre daha işlevsel. Kötü kokuları engelliyor, trafiği riske atmıyor, görüntü olarak da modern şehir yaşantısına uyum sağlıyor. Temiz bir Uşak için tüm ekiplerimiz sokak sokak çalışmalarını sürdürüyor, sürdürmeye devam edecek.’’ Şeklinde konuşarak bu çalışmanın tüm şehre yayılacağı müjdesini verdi.

İlgili İçerikler: S Plaka Satın Alma Süreci Devam Etmektedir BAŞKAN ÇAKIN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM UŞAK'TAYDI ALATURKA AKŞAMLAR UŞAK'A DAMGA VURDU İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden İlan-23 UŞAK BELEDİYESİNDE ENGELLİLERLE SANATA DOKUNUŞ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'GÖNÜL TRAŞI PROJESİ'NE TAM DESTEK Uşak Belediyesi Afet Mağdurlarına Sahip Çıktı
uşak uşak belediyesi nurullah cahan temiz temizlik işleri