Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı

8-06-2021

Geleneksel hale getirilen ve her yıl birbirinden çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası kura çekiminin ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in ilk servis atışıyla başladı.

Huzurpark’ta bulunan spor kompleksinde düzenlenen turnuvanın kuralarını Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner ile Uşak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Mehmet Gün ile Kazım Kuşçu çekti.

10+ kız/erkek, 14+ kız/erkek, 18+ yeni başlayan kadın/erkek, 18+ master kadın/erkek ve 35+ master erkek olmak üzere 9 kategoride yapılacak olan turnuvada 10 yaşından 70 yaşına kadar 108 sporcu yer alıyor.

Servis atışını yaparak heyecan dolu turnuvayı başlatan Başkan Yardımcısı Ceylaner, güzel müsabakalar olacağına inandıklarını ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Dereceye girenlere çeşitli hediyelerin verileceği turnuva 3 hafta boyunca sporseverleri ve sporcuları ağırlayacak.

İlgili İçerikler: Uşak Merkez Karaağaç Mahallesinden Şefik Derse "UŞAK'IN SESLERİ" ÇÖZÜM İÇİN BULUŞTU Uşak Merkez Köprübaşı Köyünden Halil Doymaz Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Cenker Topal Uşak Merkez Bölme Mahallesinden Zalike Başer Uşak Aybey Mahallesinden Muhittin Topal Uşak Merkez Çevre Mahallesinden Ulvi Arslan Uşak Merkez Durak Mahallesinden Erdal Göçmen Uşak Merkez Işık Mahallesinden Sadık Karaca UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SINAVA HAZIRLANAN GENÇLERE ANLAMLI HEDİYE
uşak uşak belediyesi turnuva tenis mehmet çakın