Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası'nda İlk Servis Atıldı

8-06-2021

Geleneksel hale getirilen ve her yıl birbirinden çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapan Uşak Belediyesi Tenis Turnuvası kura çekiminin ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in ilk servis atışıyla başladı.

Huzurpark’ta bulunan spor kompleksinde düzenlenen turnuvanın kuralarını Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman ve Zeynep Ceylaner ile Uşak Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri Mehmet Gün ile Kazım Kuşçu çekti.

10+ kız/erkek, 14+ kız/erkek, 18+ yeni başlayan kadın/erkek, 18+ master kadın/erkek ve 35+ master erkek olmak üzere 9 kategoride yapılacak olan turnuvada 10 yaşından 70 yaşına kadar 108 sporcu yer alıyor.

Servis atışını yaparak heyecan dolu turnuvayı başlatan Başkan Yardımcısı Ceylaner, güzel müsabakalar olacağına inandıklarını ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Dereceye girenlere çeşitli hediyelerin verileceği turnuva 3 hafta boyunca sporseverleri ve sporcuları ağırlayacak.

İlgili İçerikler: UŞAK BİR YEŞİL ALAN DAHA KAZANDI Mustafa Tilki Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden ​Himmet Yıldırım UŞAK YENİ BİR PİKNİK ALANI KAZANIYOR TÜM UŞAK'IN SAHİP ÇIKTIĞI O PROJEDE İLK KAZMA VURULDU Uşak Merkez Dikilitaş Mahallesi'nden Ayşe Yılmaz UŞAK KIRAÇ İLE COŞTU Uşak'ta Oğuzhan Koç Rüzgarı Esti Gelin Helvası Gülümsetti UŞAK'TA KURTULUŞUN 100. YILI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE TAÇLANDI UŞAK'TA KURTULUŞ COŞKUSU
uşak uşak belediyesi turnuva tenis mehmet çakın