UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA

17-06-2020

Uşak Belediyesi normalleşme sürecine yönelik tedbirlerini sürdürürken, kentin gelişimini sağlayacak faaliyetleri de hayata geçiriyor. Çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından takip ediliyor.

Şehrin gelişimi ve taleplerin karşılaşması adına pandemi sürecinde de aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren ve vatandaşın sesine kulan veren Uşak Belediyesi, normalleşme süreciyle vites yükseltti.

Bir yandan eskiyen ve bakıma ihtiyacı olan bölgelerde asfalt serimleri ve kaldırım düzenlemeleri yaparken diğer yandan park ve bahçelerde peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek kent estetiğine değer katıyor.

Kentin alt yapısından üst yapısına kadar geniş bir yelpazede süren ve ihtiyaçların öncelik alındığı çalışmalarsa bizzat Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın tarafından denetleniyor.
Bu kapsamda, çalışma alanlarını tek tek gezen Başkan Çakın hem son durumu görüyor hem de vatandaşlarla ihtiyaçlar hakkında görüşme sağlıyor.

GEDİZ YOLU'NDA SIKIŞIKLIĞA SON

Başkan Çakın'ın bugün gerçekleştirdiği incelemelerde ilk durağı Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Gediz Yolu oldu.

Uşak'ın en işlek caddelerinden olan Gediz Yolu'nda orta refüjlerin oluşturduğu daralma, refüjlerin kaldırılmasıyla normale döndürüldü. Refüjlerin kaldırıldığı ve elektrik hatlarının yer altına alınması için gerçekleştirilen çalışmaların sona erdiği bölgede, asfalt serim işlemi başlatıldı.

KALFA'YA ALT YAPI ULAŞTIRILDI

Şehrin çeşitli noktalarında devam eden alt yapı çalışmalarından Uşak’a bağlanarak mahalle olan Kalfa da nasibini aldı. Alt yapısı yetersiz kalan Kalfa Mahallesi ile Yeni Devlet Hastahanesi’nin bulunduğu bölgedeki çok katlı binalara alt yapı ulaştırılması için başlatılan çalışmaları da takip eden Çakın, daha sonra Kalfa Mahallesi'ne yakın bir zamanda kazandırılacak düğün salonunun son durumunu yerinde gördü.

Son olarak Fevzi Çakmak Parkında çevre düzenlemesi yapan işçileri ziyaret eden Başkan Mehmet Çakın, personele ikramda bulunarak kolaylıklar diledi.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi mehmet çakın saha çalışması