UŞAK BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİMÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

27-08-2018

Kurban Bayramı öncesi tüm birimleriyle seferber olan Uşak Belediyesinde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de denetimlerini sıklaştırdı.

Şehir içi otobüs hatlarını ve kurban satış noktalarında hizmet veren nakliyecileri denetleyen ekipler, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını bayrama kadar ve bayram boyunca devam ettirecekler. Vatandaşların şikâyetlerine ve taleplerine kayıtsız kalmayan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli, sabahın erken saatlerinde şehir içi otobüslerine yaptıkları denetimde, şoförlerin ve otobüslerin yeterliliğini inceledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit “Vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirebilmesi için çalışmalarımıza bayram öncesi başladık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bugün sabahın erken saatlerinde şehir içi otobüslerimizi her yönüyle denetledik. Halkımızdan genelde 65 yaş üstü yolcularımızın yaşadığı sorunlarla ilgili şikâyetler geliyordu, bununla ilgili uyarılarımızı yaptık. Bu denetlemeleri belirli bir bölgemiz ile kısıtlamayıp tüm şehrimize yaydık.  Arefe günü mezarlık ziyareti yapacak olan vatandaşlarımız için, öğlen ezanından akşam ezanına kadar Belediye önünden kalkacak olan otobüslerimiz, tüm mezarlıklara ücretsiz ulaşım sağlayacak. Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Uşak’ta bayramın huzurlu geçmesi için bayrama kadar ve bayram boyunca çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm halkımıza şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 27 Austos, 2018
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi - Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR AB'NİN FİNANSÖR, UŞAK BELEDİYESİ'NİN KOORDİNATÖR OLDUĞU PROJENİN TOPLANTISI İRLANDA'DA YAPILACAK CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI UŞAK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI UŞAK BELEDİYESİ YENİ HAL BİNASINDA MERSİS İLE YENİ DÖNEM TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
uşak uşak belediyesi nurullah cahan denetim ulaşım müdürlüğü