UŞAK BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİMÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

27-08-2018

Kurban Bayramı öncesi tüm birimleriyle seferber olan Uşak Belediyesinde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de denetimlerini sıklaştırdı.

Şehir içi otobüs hatlarını ve kurban satış noktalarında hizmet veren nakliyecileri denetleyen ekipler, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını bayrama kadar ve bayram boyunca devam ettirecekler. Vatandaşların şikâyetlerine ve taleplerine kayıtsız kalmayan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli, sabahın erken saatlerinde şehir içi otobüslerine yaptıkları denetimde, şoförlerin ve otobüslerin yeterliliğini inceledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal Yiğit “Vatandaşlarımızın rahat bir bayram geçirebilmesi için çalışmalarımıza bayram öncesi başladık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bugün sabahın erken saatlerinde şehir içi otobüslerimizi her yönüyle denetledik. Halkımızdan genelde 65 yaş üstü yolcularımızın yaşadığı sorunlarla ilgili şikâyetler geliyordu, bununla ilgili uyarılarımızı yaptık. Bu denetlemeleri belirli bir bölgemiz ile kısıtlamayıp tüm şehrimize yaydık.  Arefe günü mezarlık ziyareti yapacak olan vatandaşlarımız için, öğlen ezanından akşam ezanına kadar Belediye önünden kalkacak olan otobüslerimiz, tüm mezarlıklara ücretsiz ulaşım sağlayacak. Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Uşak’ta bayramın huzurlu geçmesi için bayrama kadar ve bayram boyunca çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm halkımıza şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.’’ şeklinde konuştu.

Son Düzenlemeler: 27 Austos, 2018
İlgili İçerikler: UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA UŞAK BELEDİYESİ KAÇAK PAZAR YERİNE EL ATTI FUTBOLDA ÖZLENEN TABLO UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan denetim ulaşım müdürlüğü