UŞAK BELEDİYESİ ULAŞIM HİZMETLERİMÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

27-08-2018

Kurban Bayramı öncesi tüm birimleriyle seferber olan Uşak Belediyesinde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü de denetimlerini sıklaştırdı.

Şehir içi otobüs hatlarını ve kurban satış noktalarında hizmet veren nakliyecileri denetleyen ekipler, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını bayrama kadar ve bayram boyunca devam ettirecekler. Vatandaşların şikâyetlerine ve taleplerine kayıtsız kalmayan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli, sabahın erken saatlerinde şehir içi otobüslerine yaptıkları denetimde, şoförlerin ve otobüslerin yeterliliğini inceledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kemal YiÄŸit “VatandaÅŸlarımızın rahat bir bayram geçirebilmesi için çalışmalarımıza bayram öncesi baÅŸladık. VatandaÅŸlarımızdan gelen talepler doÄŸrultusunda bugün sabahın erken saatlerinde ÅŸehir içi otobüslerimizi her yönüyle denetledik. Halkımızdan genelde 65 yaÅŸ üstü yolcularımızın yaÅŸadığı sorunlarla ilgili ÅŸikâyetler geliyordu, bununla ilgili uyarılarımızı yaptık. Bu denetlemeleri belirli bir bölgemiz ile kısıtlamayıp tüm ÅŸehrimize yaydık.  Arefe günü mezarlık ziyareti yapacak olan vatandaÅŸlarımız için, öğlen ezanından akÅŸam ezanına kadar Belediye önünden kalkacak olan otobüslerimiz, tüm mezarlıklara ücretsiz ulaşım saÄŸlayacak. Bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık. UÅŸak’ta bayramın huzurlu geçmesi için bayrama kadar ve bayram boyunca çalışmalarımızı sürdüreceÄŸiz. Tüm halkımıza ÅŸimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.’’ ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Son Düzenlemeler: 27 Aðustos, 2018
İlgili İçerikler: TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK Uşak Merkez Eşme İlçesi'nden ​Halil Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan denetim ulaşım müdürlüğü