UŞAK BELEDİYESİ UMRE YOLCULARINI MEDİNE'YE UĞURLADI

7-03-2019

Uşak Belediyesi İlk Umre Kafilesini Yalnız Bırakmadı

Türk Hava Yolları’nın 16 Ocak 2019’da İstanbul’a direkt uçuşların başlatıldığı Uşak Havalimanı’ndan, özel bir firmanın organizasyonuyla Uşaklı Umreciler Medine’ye yolcu edildi. Umrecilerin mutluluğuna şahit olmak adına Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, yolcuları uğurlama programına katıldı.

Kısa bir süre önceye kadar uçuşların iptal edildiği Uşak Havalimanı, 16 Ocak 2019’da Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Milletvekilleri ve Sivil Toplum Örgütleri’nin işbirliği ile Uşak’tan İstanbul’a direkt uçuşlar başlatılmıştı. Kentin cazibesinin arttırılmasının amaçlandığı çalışmada Hac ve Umre uçuşlarının ilki Uşak’taki özel bir seyahat firmasının öncülüğünde gerçekleştirildi.

Uçuşların gerçekleşmesi adına yoğun çalışmalarda bulunan Uşak Belediyesi, Medine’ye uçacak Uşaklıları Uşak Havalimanı’nda yalnız bırakmadı. Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Umrecileri uğurlama programına bizzat katılarak, onların mutluğuna ortak oldu.

Vatandaş Memnun, Uçuşların Devamlılığını İstiyor

Uçuş için havalimanında bekleyen Umreciler, kutsal topraklarda ibadet edecekleri için mutluluk duyduğunu belirtirken, kendilerine bu imkânı sağlayan başta Uşak Valisi Funda Kocabıyık ve Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a teşekkür ettiler.

Başkan Yardımcısı Ünal: “Uşaklılarımıza Bu Mutluluğu Yaşatan Yetkililerimize Minnettarız”

Heyecanlı Umrecileri uğurlamaya katılan Başkan Yardımcısı Ünal, böyle bir imkânla Uşak’tan Medine’ye direkt uçmanın büyük bir nimet olduğunu belirtirken, bunu sağlayan tüm yetkililere teşekkür etti. Tüm Uşaklıların aynı şekilde bu şanstan yararlanmasını ve uçuşlarının devamını talep eden Ünal, “Umreci kardeşlerimin kutsal topraklarda yapacakları ibadetlerinin kabul olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler de onların bu sevincine şahit olmaktan mutluluk duyuyoruz. Rabbim onlara kazasız belasız yolculuk nasip etsin” açıklamalarında bulundu.

İlgili İçerikler: 15 Temmuz, Uşak'ta İlk Geceki Ruhla Anıldı UŞAK OKÇU DOSTLAR HAMZA ÇELEBİ KOŞUSU'NDA DÜNYA REKORU KIRILDI TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI'NIN İLK İKİ AYAĞI UŞAK TAMAMLANDI TEMİZ BİR UŞAK İÇİN UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SEFERBERLİK BU BAKIŞ AÇISI UŞAK'A KAZANDIRACAK: STK'LARIMIZLA VE KONSEYİMİZLE BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ Uşak Belediyesi'nden Kaçak Satıcılara Önlem; Pazar Esnafına Kimlik Kartı Uşak'ta karne heyecanı İstenen Tablo Uşak Belediyesi ile Gerçek Oldu UŞAK'TA DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ KORTEJİ Uşak Belediyesi ile Şehir Bayrama Hazır
uşak uşak belediyesi nurullah cahan uğurlama umre