UŞAK BELEDİYESİ VE UŞAK ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ''UYGULAMALI DERS PROTOKOLÜ'' İÇİN

22-11-2019

Memleketim UÅŸak Öğrenci Kartı projesi ile, ikametini UÅŸak’a aldıran öğrenciler için bir çalışma yapan UÅŸak Belediyesi,  yine UÅŸak Ãœniversitesi öğrencileri için yeni bir projede adını geçirdi. Belediye, UÅŸak Ãœniversitesi ile özel bir protokol imzaladı. Muhtarlık Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün öncülüğündeki protokol ile, Belediye ve Ãœniversite eÄŸitim çatısı altında bir kez daha bir araya gelmiÅŸ oldu.

Uşak Belediyesi ve Uşak Üniversitesi işbirliği çerçevesinde, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinin, Uşak Belediyesinde belediye tarafından verilen kamu hizmetlerinin nasıl işlediğini uygulamada görmeleri ve alanlarıyla ilgili mesleki uygulamalar konusunda bilgi ve tecrübe edinmeleri, ve aynı zamanda belediye personeline akademik personeller tarafından eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilmesi konusunu kapsayan protokolle ilgili konuşan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın;

EĞİTİM BİZİM İÇİN HER ZAMAN ÖN PLANDADIR

‘’EÄŸitim, kalkınmanın ve ilerlemenin temel taÅŸlarından biridir. EÄŸitim için atılan her adım, muasır medeniyetler seviyesine ulaÅŸmak için yürünen yolun temel taşıdır. EÄŸitimsiz bir ilerleme düşünülemez.  Biz de Belediye olarak, mahalle konaklarımızda, kültür merkezimizde çeÅŸitli dallarda kurslar açarak vatandaÅŸlarımızın ilgi alanı doÄŸrultusunda eÄŸitici ve öğretici kurslarla hizmet vermekteyiz. Fakat dediÄŸim gibi, eÄŸitime yatırım yapmak, içinde eÄŸitim olan projelerde yer almak bizim için her zaman ön planda olmuÅŸtur.  Ä°ÅŸte bu doÄŸrultuda UÅŸak Ãœniversitemizle özel bir protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde, UÅŸak Ãœniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinin UÅŸak Belediyesi'nde uygulamalı ders görmesinin önünü açmış olduk. Öğrenci kardeÅŸlerimiz, belediyemizde yerel yönetimlerle ilgili, alanında uzman kiÅŸilerden bire bir uygulamalı olarak ders alabilecek. Ãœniversite bünyesindeki akademik personellerin, talep edilen konuda personellerimize eÄŸitim seminerleri verecek olması da kurumumuz için artı bir avantajdır.

Ãœniversitemizle böyle anlamlı bir projede buluÅŸmaktan dolayı son derece mutluyuz.  UÅŸak Ãœniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ekrem Savaş’a çok teÅŸekkür ediyor, Muhtarlık Ä°ÅŸleri Müdürlüğümüz öncülüğünde, belediyemiz bünyesinde uygulamalı ders görecek olan Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerine ve tüm öğrencilerimize baÅŸarılar diliyorum’’ ÅŸeklinde konuÅŸan UÅŸak Belediye BaÅŸkanı Mehmet Çakın, protokolün imzalanmasının ardından, UÅŸak Ãœniversitesi Recep Tayyip ErdoÄŸan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki UÅŸak Ãœniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun öncülüğünde baÅŸlatılan "1. Uluslararası Zanattan Sanata Jürili Karma Sergisi"ni gezdi.

Son Düzenlemeler: 22 Kasým, 2019
İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uÅŸak