Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje

12-02-2020

Bu Proje İle Sevenler Kavuşacak

Doğa ve hayvanlar için başlattığı birçok proje ile çevreci belediye kimliğine bürünen Uşak Belediyesi, can dostu hayvanlar için yepyeni bir çalışma başlattı. Oluşturduğu web sitesi ile hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için özel bir hizmeti hayata geçirdi.

Özellikle zor kış şartlarına karşı sokaklarda yaşam mücadelesi veren hayvanlara sahip çıkarak geçtiğimiz günlerde doğaya yem bırakan, şehrin belirli noktalarına yerleştirdiği bayat ekmek toplama kutuları ve hayvan evleri ile Uşaklılardan tam not alan Uşak Belediyesi yeni bir proje başlattı. Sokak hayvanlarına Geçici Bakım Evi’nde bakan, hayvanların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Uşak Belediyesi onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için bir web sitesi oluşturdu.

Barınakta bakılan sokak hayvanlarının kolay bir şekilde sahiplenilebilmesi için örnek bir çalışmaya imza atan Uşak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden ‘Barınaktan Sahiplen’ uzantısıyla hayvan severlerle sokak hayvanlarını buluşturdu.

Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, oluşturulan site üzerinden sahiplenmek istediği hayvanın fotoğrafını, cinsini ve yaşını görerek bilgilerine ulaşabiliyor. Vatandaşlar site üzerinden başvuru formu doldurarak arzu ettikleri hayvanı sahiplenebiliyor.

Sahiplenmeye ilişkin koşulları site üzerinden yayınlayan Uşak Belediyesi detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için iletişim bilgilerini de paylaştı.Uşak Belediyesi, barınaktan hayvan sahiplenmek isteyen hayvan severleri bekliyor.

İlgili İçerikler: UŞAK'TA ÇOCUK OYUN GRUBUNA ÇİRKİN SALDIRI UŞAK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLER BÜTÇE İÇİ İŞLETMESİ ATAPARK ÇAYZADE BİRİMİNDE KULLANILMAK ÜZERE TABE UŞAK BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİYLE SAHADA UŞAK'TA OKULLAR LGS'YE HAZIR Uşak Belediye Başkanlığı Teşkilat Yönetmeliği Uşaklılar geleceği için Atapark'ta buluştu Uşak Belediyesi Kentteki Kahvehaneleri Dezenfekte Etti Uşak'ta Camiler İbadete Hazır Uşak Belediyesi'nden Arefe Mesaisi UŞAK RENKLİ BİR 19 MAYIS ETKİNLİĞİNE SAHNE OLDU
uşak uşak belediyesi mehmet çakın veteriner işleri hayvan web sitesi