Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje

12-02-2020

Bu Proje İle Sevenler Kavuşacak

Doğa ve hayvanlar için başlattığı birçok proje ile çevreci belediye kimliğine bürünen Uşak Belediyesi, can dostu hayvanlar için yepyeni bir çalışma başlattı. Oluşturduğu web sitesi ile hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için özel bir hizmeti hayata geçirdi.

Özellikle zor kış şartlarına karşı sokaklarda yaşam mücadelesi veren hayvanlara sahip çıkarak geçtiğimiz günlerde doğaya yem bırakan, şehrin belirli noktalarına yerleştirdiği bayat ekmek toplama kutuları ve hayvan evleri ile Uşaklılardan tam not alan Uşak Belediyesi yeni bir proje başlattı. Sokak hayvanlarına Geçici Bakım Evi’nde bakan, hayvanların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Uşak Belediyesi onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için bir web sitesi oluşturdu.

Barınakta bakılan sokak hayvanlarının kolay bir şekilde sahiplenilebilmesi için örnek bir çalışmaya imza atan Uşak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden ‘Barınaktan Sahiplen’ uzantısıyla hayvan severlerle sokak hayvanlarını buluşturdu.

Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, oluşturulan site üzerinden sahiplenmek istediği hayvanın fotoğrafını, cinsini ve yaşını görerek bilgilerine ulaşabiliyor. Vatandaşlar site üzerinden başvuru formu doldurarak arzu ettikleri hayvanı sahiplenebiliyor.

Sahiplenmeye ilişkin koşulları site üzerinden yayınlayan Uşak Belediyesi detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için iletişim bilgilerini de paylaştı.Uşak Belediyesi, barınaktan hayvan sahiplenmek isteyen hayvan severleri bekliyor.

İlgili İçerikler: UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MAHALLE KONAKLARI, TAZİYE EVİ VE KURSLARDA Uşak Belediyesi "Şehrimde Sanat" Projesiyle Şehirdeki Tüm Kesimleri Tiyatroyla Buluşturuyor UŞAK BELEDİYESİ 4. TİYATRO FESTİVALİ'NE KATILACAK EKİPLER BELLİ OLDU UŞAK'IN İLK VE EN BÜYÜK MOBİL ATIK GETİRME MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ Uşak Belediyesi Mazisini Yaşatıyor Uşak Belediyesi 5. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu UŞAK BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI GÜVENLİK KULÜBESİ VE İDARİ BİNADA KULLANILMAK ÜZE UŞAK BELEDİYESİ AKMONİA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI UŞAK BELEDİYESİ SOĞUK HAVALARDA SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI AŞIKLAR DİYARI UŞAK'A YAKIŞAN BULUŞMA
uşak uşak belediyesi mehmet çakın veteriner işleri hayvan web sitesi