Uşak Belediyesi'nden Can Dostlarına Özel Proje

12-02-2020

Bu Proje İle Sevenler Kavuşacak

Doğa ve hayvanlar için başlattığı birçok proje ile çevreci belediye kimliğine bürünen Uşak Belediyesi, can dostu hayvanlar için yepyeni bir çalışma başlattı. Oluşturduğu web sitesi ile hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar için özel bir hizmeti hayata geçirdi.

Özellikle zor kış şartlarına karşı sokaklarda yaşam mücadelesi veren hayvanlara sahip çıkarak geçtiğimiz günlerde doğaya yem bırakan, şehrin belirli noktalarına yerleştirdiği bayat ekmek toplama kutuları ve hayvan evleri ile Uşaklılardan tam not alan Uşak Belediyesi yeni bir proje başlattı. Sokak hayvanlarına Geçici Bakım Evi’nde bakan, hayvanların tüm ihtiyaçlarını karşılayan Uşak Belediyesi onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak için bir web sitesi oluşturdu.

Barınakta bakılan sokak hayvanlarının kolay bir şekilde sahiplenilebilmesi için örnek bir çalışmaya imza atan Uşak Belediyesi resmi web sitesi üzerinden ‘Barınaktan Sahiplen’ uzantısıyla hayvan severlerle sokak hayvanlarını buluşturdu.

Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar, oluşturulan site üzerinden sahiplenmek istediği hayvanın fotoğrafını, cinsini ve yaşını görerek bilgilerine ulaşabiliyor. Vatandaşlar site üzerinden başvuru formu doldurarak arzu ettikleri hayvanı sahiplenebiliyor.

Sahiplenmeye ilişkin koşulları site üzerinden yayınlayan Uşak Belediyesi detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için iletişim bilgilerini de paylaştı.Uşak Belediyesi, barınaktan hayvan sahiplenmek isteyen hayvan severleri bekliyor.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak uşak belediyesi mehmet çakın veteriner işleri hayvan web sitesi