UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ELAZIĞ VE MALATYA'YA YARDIM ELİ

25-01-2020

UŞAK BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ VE MALATYA’YA YARDIM ELİ.

1 TIR BATTANİYE BUGÜN ELAZIĞ VE MALATYA’YA DOĞRU YOLA ÇIKTI.

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde meydana gelen ve can kayıplarının da yaşandığı depremin ardından Uşak Belediyesi hızlıca harekete geçti ve  deprem bölgesindeki mağdurlar için bu akşam 15 Temmuz Şehitler Meydanı'ndan bir tır battaniye yolladı.

Uşak AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Kahraman, Uşak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Enes Kale ve Uşak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı, battaniye dolu tırı deprem bölgesine dualarla uğurladı.

MEHMET ÇAKIN; GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

Yaşanan deprem felaketinden büyük üzüntü duyduklarını belirten Başkan Çakın, ‘’ Daha önce olduğu gibi bugün de, devletimiz tüm gücü ve imkanlarıyla felaket bölgesinde, halkının yanındadır. Her toplumsal olayda olduğu gibi, bugün de vatandaşlarımız el ele mağdur kardeşlerinin yanında olmak için kenetlenmiştir. Deprem, ülkemizin bir gerçeği. Geçmişte de bu acıları yaşadık. Böyle durumlarda en önemli olan şey birlik beraberliktir. Biz de belediye olarak mağdur kardeşlerimize bir nebze olsun yardımda bulunabilmek için bugün yardım tırımızı afet bölgesine yolluyoruz. Ayrıca Belediyemiz ve Uşakspor olarak bir yardım kampanyası da başlattık ve sosyal medya’dan duyurduk. Vatandaşlarımız ister yardım toplama noktamıza gelerek, ister paylaştığımız hesap numaraları üzerinden muğdur kardeşlerimize yardım edebilirler.  Rabbim inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ben, deprem bölgesindeki kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

FAHRETTİN TUĞRUL ve İSMAİL GÜNEŞ’TEN YANINIZDAYIZ MESAJI

Uşak AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve Uşak AK Parti Milletvekili İsmail Güneş ise;  Depremi güçlü şekilde hisseden vatandaşlarının acılarını paylaşabilmek adına Uşak Belediye Başkanlığının öncülüğünde yardım tırını afet bölgesine gönderdiklerini, devletin tüm birimleriyle güçlü şekilde vatandaşının yanında olduğunun altını çizerek, Uşak halkı olarak Elazığ ve Malatya’daki kardeşlerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Daha sonra yardım tırı dualarla Elazığ ve Malatya’ya uğurlandı.

İlgili İçerikler: Banaz İlçesinden, Ahmet Çelik Ayşe Egeli Paçacıoğlu Köyünden, Elif Kaçar BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK Gökhan Çelmeli Cemaliye Çelik DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
uşak BELEDİYESİ’NDEN ELAZIĞ VE MALATYA’YA YARDIM ELİ