Uşak Belediyesi'nden Elmalıdere Mezarlığı'na Genişletme Kararı

8-02-2019

Uşak’ın Elmalıdere Mahallesi’nde yer alan ve yetersiz kalmaya başlayan mezarlık için Belediye Meclisi tarafından genişletme kararı alındı.

Vatandaşının her türlü sorununu ve talebini yakından takip eden Uşak Belediyesi temel çalışma alanları arasında bulunan mezarlıklar konusuna da çözümler getiriyor. Daha önce Dikilitaş, Karaağaç, Işık ve Bozkurt Mahalleleri başta olmak üzere kent halkının kullanacağı 40 bin metrekarenin üzerinde yeni bir mezarlık alanı oluşturan Uşak Belediyesi bu kez Elmalıdere’deki mezarlık sorununu çözüyor.

Uşak Belediyesi İmar Komisyonu’ndan çıkan ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan Başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi 2019 yılı Şubat  ayı 4. oturumunda görüşülen Elmalıdere Mezarlığı’nın genişletilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre bitişikte bulunan bazı parseller de çevre nizamını bozmayacak şekilde mezarlığa dahil edilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak halkının temel ihtiyaçlarını giderecek her türlü konuda çalışmaların hayata geçirildiğini kaydetti. Cahan, “Vatandaşlarımızın defin ve ziyaretlerinin kolay olması adına Elmalıdere Mahallemizde bulunan ve yetersiz kalmaya başlayan mezarlık alanını genişletme kararımız meclisimizde oy birliğiyle kabul edilmiştir. Halkımızın her konuda yanındayız.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI AVRUPA KÜLTÜREL MİRASI GELENEKSEL OKÇULUK EU- ARCHERITAGE PROJESİ'NİN AÇILIŞ TOPLANTISI UŞAK'TA GER UŞAK BELEDİYESİ UMRE YOLCULARINI MEDİNE'YE UĞURLADI GENÇLİK ve SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN UŞAK'A MÜJDE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN 26.02.2019 Tarih 112 Sayılı Belediye Encümen Kararıyla Onaylanan Parselasyon Planı BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan elmalıdere mezarlığı genişletme