Uşak Belediyesi'nden Kahveciler Odası'na Kapadokya Gezisi

27-09-2018

Daha önce Çanakkale gezisine gönderilen Kahveciler Odası üyeleri bu kez Kapadokya’ya uğurlandı.

Kültür gezileriyle Uşak halkını ve çeşitli sivil topum kuruluşlarını farklı bölgelere götüren ve tarihi, kültürel değerleri tanıtan Uşak Belediyesi, son olarak Uşak Kahveciler Esnaf Odası’nı Kapadokya’ya yolcu etti. Toplamda 4 otobüs ile yaklaşık 180 kişi Uşak’tan uğurlandı. Uğurlamaya Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ katılarak Başkan Nurullah Cahan’ın selamını iletti ve hayırlı yolculuklar diledi. Düzenlenen kültür gezisine oda üyelerinin yanı sıra aileler de katıldı.

Başkan Yardımcısı Uludağ: “Halkımızı turistik ve kültürel değerlerimizle buluşturuyoruz”

Uşak Kahveciler Esnaf Odası mensuplarının daha önce de Çanakkale gezisine gönderildiğini ifade eden Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ sosyal belediyecilik kapsamında Türkiye’nin değerlerinin vatandaşlara bizzat tanıtıldığını vurguladı. Uludağ, “Biz şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımız ve küçük esnaflarımız başta olmak üzere bütün hemşehrilerimizin Türkiye’yi tanımalarını istiyoruz. Kültürel paylaşımlar yapılması, gönül bağlarının kurulması adına uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar kesintisiz bir şekilde sürüyor.” dedi. İlerleyen günlerde de benzer gezilerin yapılacağına işaret eden Başkan Yardımcısı Uludağ, “Uşak’ımız bizim. Biz bu şehirde birlikte yaşıyoruz, birlikte güzelleşiyoruz.” ifadelerini paylaştı.

Oda Başkanı Börekçi: “Bu geziler motivasyonumuzu arttırıyor”

Önceki Çanakkale gezisinin Uşak Kahveciler Esnaf Odası için bir ilk olduğunu kaydeden ve belediyenin desteklerine vurgu yapan Oda Başkanı Erkan Börekçi, “Bunlar çok maliyetli işler. Oda bütçelerimiz çok kısıtlı ve bu tür faaliyetleri yapma gücümüz yok. Ancak Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan sayesinde, onun katkılarıyla bu tür organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. O yüzden kendilerine çok teşekkür ediyorum. Nurullah Başkanımız sayesinde üyelerimize önemli bir hizmet sunmuş oluyoruz. Çanakkale ile başladığımız ve Kapadokya ile devam ettirdiğimiz gezilerimiz farklı bölgelerimizle sürecektir.” diye konuştu.

Oda üyelerinden Sakup Onbaşı, “Memleketimizin çok güzel gezilecek yerleri var. Bunlardan bir tanesi de Kapadokya. Oraya gitmeyi istiyorduk ve bu gezi de iyi bir vesile oldu. Organizasyon için Sayın Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’a, Oda Başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

Daha önce Kapadokya’ya gitmediklerini belirten oda üyelerinden Ali Rıza Doğrul ise, “Öncelikle Belediye Başkanımıza ve Oda Başkanımıza çok teşekkür ederim. Belediye Başkanımız daima arkamızda duruyor ve destekliyor. Kapadokya’ya gitmek istiyorduk ve İnşAllah şimdi nasip oldu. Güzel olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

İlgili İçerikler: BAKAN BAYRAKTAR UŞAK'TA MÜJDELER VERDİ TEKNOLOJİ BAKANI VE İLK TÜRK ASTRONOT UŞAK'TA GENÇLERLE BULUŞTU AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN UŞAK'A ZİYARET ÇOCUK KENT UŞAKLILARIN HAFTA SONUNA RENK KATACAK DİORAMA 1922 UŞAK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ GENÇLİK PARKI AÇILIYOR KURDELE KESİLDİ GENÇ KUŞAK AKADEMİ AÇILDI UŞAK'IN YENİ GÖZDESİ OLACAK TESİS GÖRKEMLİ KALABALIKLA AÇILDI UŞAK BELEDİYESİNDEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ FARKLI PROJE AÇILIŞI UŞAK MİLLET BAHÇESİ 2. ETABI ŞEHRİN KALBİNDE İMZA OLACAK
uşak belediyesi nurullah cahan gezi kapadokya kahveciler odası